alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hodeplagg til dame

 
[210]
1 / 5
Sideav 5

LEKNE, FUNKSJONELLE OG ALLSIDIGE HODEPLAGG FOR DAMER

Sjekk ut adidas’ hodeplagg for damer – luer og hatter som er designet i atletisk stil for treningseffektiv og allsidig bruk.

Hodeplagg til trening fra adidas

Velg blant et stort utvalg hodeplagg for damer fra adidas. Svettebånd med climalite® transporterer fukt fra huden, mens en golfhatt for dame bidrar til nedkjøling og kontroll fra første til siste hull. Og med treningsluer fra adidas kan du fjerne distraksjonen med svette og fokusere på idretten din eller løpeformen.

Damecapser

En stilig caps fra adidas fullfører postworkout-antrekket ditt på vei hjem fra trening, mens herrehatter og beanies holder håret under kontroll og bort fra synsfeltet. Hodeplagg for damer er funksjonelle og fullstendig kompromissløse når det kommer til stil.

Stil og funksjonalitet

Caps for damer i urban-atletisk stil kan gi et helt vanlig antrekk det lille ekstra og er både praktisk og stilig. Baseball-capser for damer holder solen unna ansiktet, holder styr på håret og gir deg mulighet til å vise laglojalitet i stil. Se etter capser for damer, solskjermer og hodeplagg med snapback i fargesterke nyanser, funky mønstre eller de klassiske tre stripene som inspirasjon til en ny look.