alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugby · Menn

 
[40]

Rugbyutstyr til menn

Dominer banen med essensielt rugbyutstyr til menn fra adidas – med alt fra stilige All Blacks-trøyer og rugbydrakter, til hjelmer, baller og sko. En sport som rugby stiller store fysiske krav, og i møte med gode motstanderlag er det viktig å være godt forberedt – spesielt med tanke på sikkerheten. Derfor finner du et stort utvalg av rugbyutstyr til menn i adidas’ kolleksjon på nett, med klær, sko og tilbehør optimalisert for sikkert spill og god beskyttelse under intense forhold.

Klær og sko til rugby

Sikre en komfortabel rugbygarderobe med rugbyskjorter og lagdrakter i mykt piqué-stoff fra favorittlaget – som Harlequins, All Blacks eller Chiefs – eller ton ned uttrykket med enkle t-skjorter og jerseys, shorts og ytterlag som hettejakker og hettegensere. En rekke klær og rugbyutstyr til menn er utviklet i samarbeid med Rugby World Cup, og du finner flere drakter, skjerf og trøyer til verdenskjente rugbylag. Når det kommer til å velge rugbysko, bør du vurdere hvilken posisjon du spiller i, og hvilket underlag du spiller på. Du finner i tillegg til FG- og SG-sko også mer allsidige rugbysko med formede knotter som kan brukes på alle typer underlag. Alle oppfyller kravene og reglene fra World Rugby.

Rugbyutstyr til menn – fra stilige bager til beskyttende hjelmer

Blant adidas’ utvalg av rugbyutstyr til menn finner du alt du trenger for sikkert spill på kamp. Blant det mest essensielle finner du rugbyhjelmer, som er designet for at du skal komme best mulig ut av hver scrum og ruck – med høy panne så du kan se framover og planlegge neste skritt, en heldekkende polstring og en myk hakestropp i fløyel. For å sikre at hjelmen tåler selv de tøffeste situasjoner på banen er hjelmen testet nøye – og laget med et mykt skumlag, så den verste hodepinen uteblir når hjelmen får seg en trøkk. Du finner også utskiftbare knotter til sko og slitesterke rugbyballer i gummi med All Blacks-logo og håndsydd konstruksjon. For økt treningsglede og komfort kan du fylle på treningsgarderoben med stilige duffelbager, pannebånd og hårbånd samt caps, luer og solskjermer, tilpasset været.