alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugbygensere

 
[1]
For varme og komfort i hverdag og spill – en rugbygenser gir et holdbart og stilig tilskudd til treningsantrekket. Røft og behagelig på samme tid, i det beste av kvalitet.

Få herlig atletiske ytelse i en rugbygenser for alle

Enten det er rugby eller annen idrett, så er beskyttelse mot elementene og god passform av den største viktighet. Rugby er en røff sport som spilles ute, og alt av tøy til denne idretten krever det beste av kvalitet i søm og gode tekniske løsninger for å møte været. Med dobbeltvevd tekstil i polyester, og med frotté som varmer, er både frihet til utfoldelse og varme sikret – og med en egen evne til å holde deg tørr under økta. Alt med de små, rette detaljene, med åpning i halsen og lommer på fronten. Det er de rette løsningene for et variert spill.

Din sportslige glede i adidas rugbygensere

Takket være det herlige designet kan du like gjerne ta med deg adidas rugbygensere utenfor treningen. Den moderne passformen i din rugbygenser, og de rette logoene, gjør at adidas rugbygensere som du finner her passer godt inn i hverdagsbruk, vel så mye som til kampen. Flett inn din glede for idrett i garderoben og nyt de gode løsningene for sport i hverdagen. Enten det er på kafé eller i lesesalen, kan du sette spissen på antrekket med den rette genseren.

Gi din rugbygenser den rette omsorgen så den varer

Akkurat slik din nye favoritt-rugbygenser passer på deg når været er ustødig, skal du også passe på den. Rugbygensere er skapt for å tåle en trøkk, men pass på å behandle dem godt utenfor banen. Mildt vaskemiddel og en kjølig temperatur er forskjellen som gjør at de får leve og yte med deg enda litt lengre. Pass på dem, og de passer på deg.