alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugby · Sko · Menn

 
[10]

Rugbysko til menn

I en så dynamisk sport som rugby er det helt sentralt at du møter motstanderne med kraft og intensitet – og gode rugbysko som egner seg på banen og i din posisjon. De eksplosive bevegelsene og overraskelsesmomentene som dominerer i rugby, fører til at sikkerhet og beskyttelse er spesielt viktig, og med gode rugbysko til menn har du et godt utgangspunkt for sikkert spill.

Slik velger du gode rugbysko til menn

Møt utfordringene på banen med utmerkede rugbysko til menn fra adidas – designet for sikkert spill med utmerket grep i yttersålen og en slitesterk overdel. Se etter lette sko for dynamisk spill og lynraske bevegelser, og rugbysko med lavt skaft for økt bevegelsesfrihet. Du finner en rekke alternativer for de forskjellige posisjonene på banen, med sko designet og optimalisert for den banehalvdelen du regjerer. En annen ting du må tenke på, er hva slags underlag du spiller på. adidas har flere rugbysko til menn som er designet for faste og myke underlag – såkalte FG- og SG-sko. Den store forskjellen ligger i hvordan yttersålen og knottene er designet, men du finner også allsidige rugbysko med formede knotter som kan brukes på alle typer underlag. Alle rugby-skoene fra adidas oppfyller kravene og reglene fra World Rugby.

Når du velger rugbysko til menn, kan du også se etter sko med en overdel med hevede prikker for bedre ballkontroll, eller vaffelskum i forfoten, som leverer både demping og bedre grep. Du finner også rugbysko til menn med overdel i helskinn eller delvis skinn for overlegen støtte og komfort samt økt friksjon på banen. Du kan også se etter rugbysko med en sokkelignende konstruksjon rundt ankelen for bedre ankelstøtte og komfortabel passform.