alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

All Blacks treningstøy

 
[14]
adidas sin kolleksjon av All Blacks treningstøy tilbyr forskjellig rugbyutstyr som baller, sko, shorts og overdeler. Plaggene er laget av hurtigtørkende materialer som Primegreen, slik at du kan fokusere på spillet.

Kle deg som sportslegendene med All Blacks treningstøy

Suverent utstyr er ikke lengre forbeholdt de aller beste – nå kan du også dra nytte av de ultralette plaggene, og trene som en mester. Med All Blacks treningstøy vil du kunne holde deg tørr, komfortabel og temperert i intense økter, takket være innovativ teknologi som Primegreen og AEROREADY. På kjøligere dager kan du kle deg i varmende klesplagg i fleece og jersey, som gjør seg like godt på gaten og sofaen som på trening, både for dame og herre. Felles for All Blacks-kolleksjonen er den stilsikre sølvbregnelogoen som virkelig setter prikken over i-en.

La treningsantrekket tale for seg med klær fra All Blacks

Enten du trener rugby, løping eller noe annet, vil All Blacks treningstøy sikre deg komforten du trenger for å yte enda bedre. Uansett hva du trener, er nøkkelen at plaggene holder følge med bevegelsene dine og ellers holder seg på plass. Med flaggermusermer og elastiske mansjetter vil skuldrene føle seg frie når armene dine gjør sitt. Med myke, lette materialer som samtidig tørker fort, vil plaggene samarbeide med kroppen din og aldri forhindre framdrift. Om du foretrekker å være tilskuer fremfor å spille selv, finner du en rekke klær fra All Blacks som viser hvem du holder med.

Kvalitet som er ment for å vare

Fordi det er adidas som står bak utstyret til All Blacks, er kvalitet og slitesterke materialer spesielt viktig. Godt utstyr skal vare lenge, men kvalitet krever også godt vedlikehold. Teknologien i klesplaggene kan tape kvaliteten sin ved for høy varmebruk, og derfor er det essensielt å lese vaskeinstruksjonene nøye før vask.