alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

All Blacks

 
[32]

Brøyt forsvaret av banen med ekte All Blacks-utstyr

adidas lager utstyret som holder All Blacks i toppform på banen, og du kan også dra nytte av alt det som de legendariske rugbyspillerne har med seg. Her finner du autentiske sko, hjemmetrøyer og -shortser, skjerf og hjelm, til og med nye knotter til skoene. All Blacks-utstyret handler ikke bare om fargene, selvsagt. Teknologien er på din side, og avanserte, fukttransporterende materialer jobber sammen med stretch og passform for å holde deg i gang gjennom intense treningsøkter, nervepirrende kamper og timer på tribunene for den saks skyld.

Vis støtten din og hvor du hører hjemme

I toppklassen, selvsagt. Vis frem den kjente logoen til All Blacks på skjerf og lue når du er på tribunen, eller ta på deg en autentisk spillertrøye og shorts når det er din tur på banen. Når det er rugby som gjelder, finnes det ikke noe lag som setter skrekken i motstanderne mer enn All Blacks, så tar med deg den samme fryktløse holdningen på dine egne hjemmebaner. Skoene tar tak i alle slags underlag, og knottene er enkle å bytte ut når det trengs. Fra adidas kommer det All Blacks-utstyr som tar rugby-kampene dine til neste nivå. Stram lissene på rugbyskoene, og ikke glem å ta på hjelmen. Dette blir bra.

Med deg til toppen, og hjem igjen

Treningen er ferdig og kampen er over, men supportere tar ikke pause fra favorittene sine. Når skoene er tørket av og satt bort og shortsen og trøyen er til vask, kan du hente frem en All Blacks hettegenser til timene med restitusjon og hvile, eller når du bare skal se en kamp fra sofaen, for eksempel. Uansett hva planen er, så finner du All Blacks-utstyr fra adidas som hjelper deg med å vise frem støtten din, når som helst og hvor som helst.