alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugbyshorts

 
[1]
Dette er shorts som er ment for ivrige taklinger, kjappe sprint og full utfoldelse. Finn akkurat de rette rugbyshortsene for deg, og ta spillet til nye høyder her hos adidas.

Klar til full ytelse uten stans med rugby shorts

Rugbyshorts fra adidas kommer i en lett og slitesterk konstruksjon, med et atletisk snitt for å møte kravene fra rugbysporten sitt fysiske spill. Se gjerne etter forsterkede sømmer for å forbedre holdbarheten, ment for å tåle slitasjen ved fullkontakttaklinger. Dermed er shortsen perfekt for enhver aktivitet som krever røffe klær ment for fri bevegelse. adidas sine rugbyshorts balanserer perfekt mellom passform, fleksibilitet og komfort, for å gi både utøvere og tilhengere av sporten det de behøver for både kampdag og trening.

Møt idrettens krav i shorts til rugby

Sett fokuset på din utfoldelse, og la rugbyshorts fra adidas ta seg av å holde deg komfortabel. Tekniske løsninger holder deg sval og tørr, og svette transporteres vekk fra kroppen. Det lette, vevde stoffet merkes så godt som ikke i harde tak på treningssenteret og på banen i shorts til rugby. Med en lett og robust konstruksjon og et stoff som integrerer moderne tekniske løsninger for å transportere vekk fuktighet er du klar. Se og etter shorts som er konstruert med resirkulerte materialer for å slå ditt slag for omverdenen.

Allsidighet og bevegelsesfrihet for ditt bruk

Med den gode balansen i snitt og lengde er adidas sine rugbyshorts også helt riktige for en rekke andre idretter. Enten du er ute og løper langt eller om du løfter tungt på treningsstudioet, så vil den aktive passformen i adidas sine rugbyshorts gi deg støtte gjennom hele økta. Og med de rette fargene kan du bruke dem når du heier på laget ditt. Rugbyshorts fra adidas er spenstige nok til å leke i, og behagelige nok for fritidsbruk og avslapning.