alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugbyshorts

 
[6]
All Blacks Replica Hjemmeshorts SvartAll Blacks Replica Hjemmeshorts Svart

All Blacks Replica Hjemmeshorts

Menn Rugby

All Blacks Primeblue Rugby Gym Shorts SvartAll Blacks Primeblue Rugby Gym Shorts Svart

All Blacks Primeblue Rugby Gym Shorts

Menn Rugby

All Blacks Lifestyle Shorts SvartAll Blacks Lifestyle Shorts Svart

All Blacks Lifestyle Shorts

Menn Rugby

Rugbyshorts med perfekt passform 

Hos oss finner du flere rugbyshortser som er laget for rugbyspillere og tilhengere av sporten. Våre underdeler er myke mot huden og sørger for god bevegelsesfrihet under aktivitet. Shortsene kan brukes til rugbykamper eller treninger, men også andre idretter hvor bevegelsesfrihet og komfort står sterkt. I utvalget vårt finner du blant annet rugbyshortsene som brukes av All Blacks, og laget fra New Zealand bruker shortsen når de trener til kamp. Kortbuksene som befinner seg i sortimentet hos adidas, er designet med ytterste komfort i tankene. Passformen på adidas rugbyshorts er normal, og er perfekt balansert mellom løst og tettsittende. Flere av shortsene våre har også elastiske liv med snorer, som sørger for optimal fleksibilitet.

Rugbyshorts med ytelsesfremmende egenskaper 

Flere av shortsene våre er utstyrt med teknologier som gjør at du kan tenke på treningen og kampen, uten å bli plaget av overoppheting og svette. Teknologien AEROREADY brukes i flere av våre shortser og sørger for å kontrollere fuktigheten, slik at du kan yte som best på banen. Vi har shortser i forskjellige farger, med og uten lommer, og noen er også pyntet med 3-Stripes på sidene. I utvalget vårt finner du også shortser som puster for å holde kroppen tørr, og som er hurtigtørkende dersom uhellet er ute, noe som er perfekt hvis kampene utspiller seg på varme, svette sommerdager, eller i øs pøsende regnvær. Vi har også brukt Primeblue i enkelte av våre kortbukser, et materiale som inneholder Parley Ocean Plastic®. Dette materialet er laget med resirkulert avfall fra strender og kystsamfunn, noe som forhindrer at avfallet ender opp i havet.

Pleie av adidas rugbyshorts 

Vær nøye når du leser av vaskeinstruksjonene som følger med rugbyshortsen din. Enkelte av våre underdeler skal nemlig vaskes kaldt, mens noen skal vaskes varmt. Husk at mørke farger skal vaskes separat fra lyst tøy. Noen av våre kortbukser kan strykes, men vær oppmerksom på om kaldt eller varmt jern spesifiseres på vaskelappen.