alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Jenter

 
[778]

Kjempekule sko til jenter 

Gjør barnet ditt klar for en aktiv hverdag gjennom hele året med superkule adidas sko for jenter. Vi har et eventyrlig utvalg av sko til jenter med bestemte stilpreferanser som også egner seg godt for turer i skog og fjell, til turn eller til lek med barna i gata. I vårt utvalg finner du superkule sko for de minste småtassene med myke, fleksible overdeler og kjekke borrelåser, som er perfekt for en kjapp påkledning. Vi har også sko til litt større barn som er klar til å ta på seg skoene selv, som ønsker å lære seg å knyte egne skolisser, eller som allerede kan det. Vi har barnesko i utallige farger og fargekombinasjoner, sko som skinner og glitrer, og som er avbildet med barnas favorittfigurer fra Mikke Mus eller Frozen. Viktigst av alt er at vi har sko som er behagelige og gir god støtte til de voksende barneføttene.

Komfortable jentesko for enhver sesong 

I vår skokolleksjon finner du sko til alle årets sesonger. I vårt utvalg finner du blant annet komfortable, kule sandaler med 3-Stripes, som er perfekt for den lille moteløven på solfylte dager ved stranden. Vi har også støvler og vintersko som holder barneføttene varme gjennom timevis med leking i snøen. Felles for mange av våre vintersko til barn, er de har barnespesifikk passform med gode, gripesikre yttersåler av gummi. Våre vintersko har også fôr som holder føttene varme over lengre perioder, og overdeler i tekstil som er vannfaste. Sist men ikke minst har vi en mengde sports- og fritidssko som passer barns aktive hverdager. Noen av våre fritidssko er mer egnet for byturer, med stilsikre design og god demping, mens andre er mer egnet for aktiviteter hvor man ferdes i forskjellig terreng. Dersom barnet er i mye aktivitet, anbefaler vi å lete etter en fritidssko med mesh-innlegg. Mesh-innlegg sørger for at føttene får god ventilasjon hvor det trengs mest. Responsive sko med teknisk stil og dempede mellomsåler for energiretur er også et godt valg for aktive barn. En sko med energiretur er en sko med kvaliteter som hjelper en fremover, slik at man ikke trenger å legge like mye energi i ens steg.