alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotball · Sko · Jenter

 
[81]
1 / 2
Sideav 2

Sett fotballen i nettet med fotballsko til jenter

Spill som en profesjonell i adidas fotballsko til jenter. Nyt og dra fordel av en innovativ teknologi som er utviklet mens vi lyttet til kravene fra de profesjonelle. Dermed kan jentene takle, drible og score i fotballsko som er med i spillet. Med såler du kan vri og vende på slik foten trenger det, med en såle som har kontakt med underflaten og i en tekstil som puster. Hun vil merke kvaliteten med en gang hun tar den på.

Med eller uten lisser

Du har helt sikkert sett dem allerede, barfotsko som er så i ett med underlaget og som samtidig skåner foten mot harde støt. Akkurat slik er fotballskoene som du bare trer på foten som en sokk. Det gir en enorm kontakt med underlaget, enten du velger en inne- eller en utesko, en med eller uten knotter. Nettopp de føttene som er i fotballskoene har all kontroll, og fotballskoene har også en overflate som tåler å drible, takle og score. De er rett og slett designet til det.

Velg de riktige fotballskoene

Når du skal velge de riktige fotballskoene er det aller første du må tenke på om hun skal trene inne eller ute, og deretter på hvilket underlag hun trener. Er det inne i en gymsal, trenger hun ikke knotter under, men på en innendørs gressbane er det helt som på en utendørs bane. Alle fotballskoene har en behagelig åpning i en ribbestrikk som klemmer lett rundt ankelen, så kan hun velge om hun vil ha en lisseløs eller en med lisser. Ta også en titt på fronten av fotballskoene. Der skal det være gummi som holder ekstra godt på ballen, hvis hun skulle bruke tuppen av fotballskoen på den. Alt er på plass for å finne en favoritt i mengden av adidas fotballsko til jenter.