alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Mini Me

 
[86]
Graphic Collab SST Sett
Graphic Collab SST Sett
adidas Originals x André Saraiva SST Treningsbukse
Superstar x André Saraiva Sko
FORUM LOW EL I
Forum Low x André Saraiva Sko
adidas Originals x André Saraiva T-skjorte
adidas Originals x André Saraiva T-skjorte
Graphic Collab Shorts and Tee Sett
Graphics Collab T-skjorte
Superstar Sko
Superstar Sko
Superstar Sko
Stan Smith Sko
Stan Smith Sko
Stan Smith Sko
Stan Smith Crib Sko
Stan Smith Sko
Adicolor SST Treningsdress
Primeblue SST Treningsbukse
Primeblue SST Treningsjakke
Adicolor SST Treningsdress
Primeblue SST Treningsjakke
Primeblue SST Treningsbukse
Continental 80 Sko
Continental 80 Sko
Camo Shorts and Tee Sett
Forum Low Sko
Forum Low Sko
Gazelle Sko
Forum Low Sko
Forum Low Sko
Gazelle Sko
Gazelle Sko
Gazelle Sko
Gazelle Sko
Crew Sweatshirt Sett
Trefoil Crew Genser
Samba Vegan Sko
Samba OG Sko
Samba OG Sko
Trefoil T-skjorte
Trefoil T-skjorte
1 / 2
Sideav 2

adidas Mini Me

Introduser junior til adidas med klassiske treningsdresser, Trefoil-skjorter og Originals-sko fra adidas Mini Me – en samling med klær, sko og tilbehør til barn og ungdom i klassisk adidas-stil, hvor ikoniske 3-Stripes-detaljer, oversized Trefoil og klassiske 80-tallssilhuetter dominerer stilbildet. Fotballtrøyer til favorittlaget, fargerike treningsdresser og retroinspirerte fritidssko faller nok i smak hos de minste, og kan være starten på et langvarig forhold til treningsglede, entusiasme for bevegelse og aktivitet – og adidas.

adidas Originals-sko til barn

adidas Mini Me inkluderer en rekke klassiske silhuetter fra adidas Originals-arkivet, inkludert juniormodeller av tennisskoen Stan Smith, løpeskoen Nite Jogger og basketskoen Superstar. For noen av favorittene, som Stan Smith-modellene, finner du størrelser helt ned til 3–6 måneder – god krok må tidlig krøkes.

Fotballdrakter og fotballsko til barn i alle aldre

Det er aldri for tidlig å komme i gang med fotballkarrieren! En idrett som fotball favner bredt, og kan bidra til trenings- og aktivitetsglede fra tidlig småbarnsalder – så du finner en rekke fotballdrakter, fotballtrøyer og fotballsko fra adidas Mini Me.

Stilige sko og klær til tenåringer fra adidas’ Mini Me-kolleksjon

Når jenter og gutter når tenårene, kan det være en eksplosiv så vel som spennende tid for alle involverte. Gi de muligheten til å utforske egen stil og identitet med en avslappet garderobe fra adidas Mini Me – fylt med superkomfortable hettegensere, allsidige bukser og kule hverdagssko, så vel som et stort utvalg klær og sko til trening. Se for eksempel etter tights og leggings med de ikoniske tre stripene langs buksebenet, og match disse med en avslappet college-genser med et mykt innvendig lag i fleece. Kombiner alt med sko de føler seg komfortable i fra utvalget ikoniske silhuetter fra adidas Originals.