alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Gutteklær

 
[1106]
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
Argentina 22 Hjemmetrøye
3-Stripes Tricot Treningsdress
3-Stripes Team Treningsdress
Arsenal 22/23 Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
3-Stripes Bukse
Trefoil Hettegenser
Adicolor SST Treningsdress
Woven Sett
Adicolor Crew Sett
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor SST Treningsdress
Manchester United 21/22 Bortetrøye
Arsenal 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Tredje Trøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Trefoil T-skjorte
Adicolor Crew Sett
Adicolor Hettegenser
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor Crew Sett
Argentina 22 Bortetrøye
Adicolor SST Treningsbukse
3-Stripes Tricot Treningsdress
Real Madrid 22/23 Tredje trøye
Core 18 Bukser
Badge of Sport Joggedress
Colorblock Fleece Hettegenser
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt and Pants Sett
Adicolor SST Treningsdress
Manchester United Essentials Trefoil Genser
Adicolor SST Treningsjakke
Allover Print Treningsdress
Tiro 21 Treningsbukse
B WINTER TS
3-Stripes Bukse
3-Stripes Bukse
Mo Salah 3-Stripes Trøye
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor SST Treningsjakke

Supertøffe og sporty gutteklær fra adidas

Barna dine fortjener komfortable og supertøffe klær, og adidas vet å blande mote med gode egenskaper når kolleksjonene med gutteklær blir utviklet. Vi har sporty klær til gutter som elsker å boltre seg på trening og på fritiden, samtidig som fasong, farger og motiver faller i smak hos de små moteløvene. Du finner for eksempel ikoniske joggedresser med 3-Stripes og Trefoil, samtidig som vi også har mer lekne plagg med knallfarger og artige motiv. Det tidløse blandes dermed uanstrengt med det lekne, og ethvert plagg kjennetegnes av høy kvalitet og slitesterke materialer.

Klær til gutt med ypperlig passform

Dette er gutteklær som barna virkelig har god bevegelsesfrihet i. Det spiller ingen rolle om barna skal sparke fotball, løpe om kapp, klatre i fjellet eller henge med venner – klærne sitter godt på kroppen, uten å hindre dem. Det er derfor våre klær til gutt fås med detaljer som strammesnor i livet, alt etter hvilket plagg du ender opp med å velge. Våre behagelige joggebukser har for eksempel en avsmalnet passform som strammes rundt anklene og et elastisk liv, slik at buksen blir den ultimate mellomtingen mellom løs og stram.

Baby- og gutteklær i alle mulige varianter

Vi har et stort utvalg baby- og gutteklær, slik at du kan fylle opp hele garderoben med sporty moteklær for barn fra adidas. Du kan blant annet kjøpe joggedrakter i deilig bomull og resirkulert plast, fotballtrøyer som lar poden støtte favorittlaget sitt og praktiske treningsoverdeler som er enkle å ta av og på seg på trening. Mesteparten av klærne kan enkelt brukes på skolen og på fritiden også, de er ikke bare forbeholdt til trening. Du slipper å måtte kjøpe separate garderober. Husk bare på å ta godt vare på plaggene for at de ikke skal bli slitt, blant annet ved å følge vaskeanbefalinger nøye.