alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gutteklær

 
[1191]

Supertøffe og sporty gutteklær fra adidas

Barna dine fortjener komfortable og supertøffe klær, og adidas vet å blande mote med gode egenskaper når kolleksjonene med gutteklær blir utviklet. Vi har sporty klær til gutter som elsker å boltre seg på trening og på fritiden, samtidig som fasong, farger og motiver faller i smak hos de små moteløvene. Du finner for eksempel ikoniske joggedresser med 3-Stripes og Trefoil, samtidig som vi også har mer lekne plagg med knallfarger og artige motiv. Det tidløse blandes dermed uanstrengt med det lekne, og ethvert plagg kjennetegnes av høy kvalitet og slitesterke materialer.

Klær til gutt med ypperlig passform

Dette er gutteklær som barna virkelig har god bevegelsesfrihet i. Det spiller ingen rolle om barna skal sparke fotball, løpe om kapp, klatre i fjellet eller henge med venner – klærne sitter godt på kroppen, uten å hindre dem. Det er derfor våre klær til gutt fås med detaljer som strammesnor i livet, alt etter hvilket plagg du ender opp med å velge. Våre behagelige joggebukser har for eksempel en avsmalnet passform som strammes rundt anklene og et elastisk liv, slik at buksen blir den ultimate mellomtingen mellom løs og stram.

Baby- og gutteklær i alle mulige varianter

Vi har et stort utvalg baby- og gutteklær, slik at du kan fylle opp hele garderoben med sporty moteklær for barn fra adidas. Du kan blant annet kjøpe joggedrakter i deilig bomull og resirkulert plast, fotballtrøyer som lar poden støtte favorittlaget sitt og praktiske treningsoverdeler som er enkle å ta av og på seg på trening. Mesteparten av klærne kan enkelt brukes på skolen og på fritiden også, de er ikke bare forbeholdt til trening. Du slipper å måtte kjøpe separate garderober. Husk bare på å ta godt vare på plaggene for at de ikke skal bli slitt, blant annet ved å følge vaskeanbefalinger nøye.