alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Babyklær gutt

 
[358]
Det store utvalget av idretts- og fritidsklær til gutter, gjør oss sikre på at det aldri er for tidlig å bli bitt av adidas-basillen. Babyklær til gutter er basert på kolleksjonene til voksne og ungdom, og tilbyr både en unik stil og topp komfort.
1 / 8
Sideav 8

La din lille utforske verden med stilfulle babyklær til gutter

Små tøffe guttebabyer fortjener en stilfull garderobe som gir dem det perfekte grunnlaget for en perfekt start i livet. adidas babyklær til gutter er laget med den lilles kropp, myke hud og motoriske utvikling i tankene. Med fokus på praktiske detaljer, myke stoffer og et lekkert design, legger vi alt til rette for at din lille hjerteknuser skal kunne åle seg frem, krabbe eller bevege sett fritt og komfortabelt. Vi har babyklær til gutt for flere anledninger, både til aktive dager ute og til late dager hjemme. For deg som vil ha matchende sett har vi et mangfold av treningssett til baby som gjør påkledning lettere og ferdig på et blunk. Flere av variantene våre kommer i ekte og ikonisk adidas stil, med Trefoil-emblem og klassiske 3-Stripes. Du finner også  modeller her som ligner på voksenutgaven, noe som gjør at du kan matche din lille. Enkelt, behagelig og stilfullt – hva mer kan man be om?

Sørg for å ha nok babybytteklær for hånden

På sin lange spennende reise for å oppdage verden blir smågutter fort skitne på klærne, og du må mest sannsynlig bytte klær flere ganger om dagen. Det er ikke uten grunn at man må ha godt med byttetøy for de små, så heldigvis finner du et bredt utvalg av baby gutteklær her hos oss som du kan fylle skuffer og skap med, så du alltid har noe rent tilgjengelig. Vi anbefaler å ha mange T-skjorter, gensere og bukser å velge blant, ettersom disse plaggene fort kan bli møkkete i løpet av dagen. Vi bruker tekstiler som fleece, bomull og bomullsblandinger, samt bærekraftige materialer som resirkulert polyester. Gjenbruksmaterialer er både behagelig for babyen din og gunstig for miljøet på én og samme tid. adidas har som kjent alltid praktiske egenskaper i sine produkter, og våre babyklær til gutter er intet unntak. Knapper på genserne sørger for at du enkelt kan ta dem av og på babyen din, og strammesnor, elastisk liv og glidelåser gjør at plaggene sitter godt på mens barnet leker, krabber og ruller rundt på gulvet.

Fotballdrakter til baby

Ikke bare finner du babyklær til gutt som er egnet for hverdagsbruk her hos adidas, men du kan også kjøpe inn råtøffe fotballdrakter med emblemet til favorittlaget ditt. Settene består av kule fotballskjorter og behagelige shortser. Dersom du synes at det er litt for kjølig for shorts, kan du bruke en god ullstrømpebukse under shortsen for at babyen skal holde seg varm. Det er aldri for tidlig å introdusere smårollingen til heltene dine! Du kan for eksempel kjøpe babydrakter fra Manchester United, Real Madrid og mange flere her hos oss.