alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Futsalsko

 
[13]
Med yttersåler designet for innendørsbruk, perforerte og lette EVA-innleggssåler for komfort og en overdel i semsket skinn er futsalsko fra adidas akkurat det du trenger for å få både en sporty stil og funksjon på banen.

Futsalsko for innendørs briljans

Riktige sko kan utgjøre forskjellen for om du vinner eller taper i hvilken som helst sport, og futsal er intet unntak. Med futsalsko fra adidas får du fottøy som er spesialdesignet nettopp for denne herlige innendørs porten, slik at du kan få den støtten og slitestyrken minuttene på banen krever. Yttersåler av naturgummi som ikke sverter er en selvfølge, og du får et godt grep som lar deg ta krappe svinger uten bekymringer. En lett innleggssåle av EVA gir deg komfort, som du nok kommer til å nyte hvert øyeblikk av på banen.

Sko til futsal og annen sport innendørs

Når du har funnet de perfekte sko til futsal, så betyr ikke det at skoene bare har ett bruksområde. Disse skoene passer også utmerket til annen sport innendørs, som bordtennis, håndball og volleyball – bare finn deg et par med det nivået av demping som vil passe best til favorittsporten din, så er du rustet for suksess. Du finner også futsalsko til barn, slik at de minste i familien også kan ta del i en rekke herlige innendørsaktiviteter, og virkelig vekke sportsgleden som ligger og skjuler seg og venter på å få komme fram. Du finner også sko i en rekke forskjellige farger og mønstre, så både du og minsten kan finne et par som inspirerer til lek eller alvor.

Stil som varer

Det fine med innendørssport er at det skal mye til for at skoene trenger å vaskes. Men om du skulle ha behov for å gi dem en liten shine, så kan du enkelt bare ta en fuktig klut og tørke av smusset med en klut. Det er faktisk ikke mer som skal til. Slik får du en herlig futsalstil som varer lenge.