alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko fast underlag

 
[191]
With its special moulded studs, the Firm Ground boot performs well on dry and firm, short grass surfaces, but can handle some moisture too. It's perfect for outdoor conditions during spring and summer.
1 / 4
Sideav 4

Elegante og klassiske fotballsko til fast underlag

For alle fotballspillere der ute har adidas nå et virkelig spennende utvalg av fotballsko som er spesialdesignet for å spille utendørs på faste underlag som gress og kunstgress. Dette er sko som er designet ved bruk av avanserte materialer som er lette og slitesterke, slik at du kan fokusere på fotballspillingen.? Disse skoene kommer i en rekke fargekombinasjoner og er spesielle fordi de lar deg løpe raskere og gir bedre ballkontroll, uansett om du er angriper eller forsvarer vil adidas sitt ergonomiske utforming og innovative knottedesign gi deg maksimal kontroll på banen, enten det er glatt eller ikke.

En rekke freshe og innovative design

Fotballsko med knotter til faste underlag er kjennetegnet til predator-serien, som er en legende innenfor adidas sitt utvalg av fotballsko. Hva med en kul fotballsko med knotter og sorte striper laget i sølv? Disse skoene vil helt klart bidra til at du får bedre kontroll og kraft når du spiller. De er designet for maksimal oversikt og styrke. De røde detaljene på undersiden og de små knottene på overflaten sørger for den beste stabilitet og effekt hver gang du treffer ballen. Den todelte kragen er spesialdesignet av adidas for at det skal være lettere å ta av og på skoen etter kamp og trening. Videre finner du andre spennende detaljer som Primeknit-overdelen, som er pustende og beskyttende slik at du holder føttene friske og unngår skader. Overflaten med Demonskin-designet bidrar også til at du får maksimal effekt hver gang du treffer ballen og gir en stor fordel kontra andre sko.

Fantastiske sko som gir uendelige? muligheter på fast underlag

Enten du er ung eller gammel så er fotballsko til fast underlag et must for å sikre en god opplevelse. Det anbefales å bruke disse fotballskoene på faste underlag som naturgress. For å passe på skoene kan det være lurt å rense knottene, slik at de varer lengst mulig. Her finnes det mange flotte fargekombinasjoner.