alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tenniscapser

 
[11]

Med tenniscapser fra adidas finner du materialer som mesh av polyester og tvill av bomull som gir deg avkjølingen og komforten som tennisspillingen din fortjener – og som du har drømt om.

Daily Caps
Lightweight Metal Badge Baseball Caps
Lightweight Metal Badge Baseball Caps
Lightweight Embroidered Baseball Caps
AEROREADY 3-Stripes Baseball Caps
AEROREADY 3-Stripes Baseball Caps

Myke tenniscapser for hardt spill

For å yte maks er komfort en viktig ingrediens. Her hos adidas finner du herlige tenniscapser som holder deg behagelig mens du presser dine egne grenser på vei mot nye mål. Med tvill av 100% bomull får du en myk følelse som ikke distraherer deg fra å holde fullt fokus under hele spillet. En justerbar tenniscaps lar deg tilpasse passformen til akkurat slik du liker den, så du alltid kan yte ditt beste.

Capser til tennis som beskytter

En caps til tennis beskytter ikke bare øynene mot distraherende – dog herlige – solstråler, men kan også beskytte deg mot skadelige UV-stråler. Her finner du for eksempel tenniscapser med UV 50-faktor, slik at du kan spille for fullt med vissheten om at du også passer på deg selv mens du slår serve etter serve.

Mønster og moro

En caps er ikke bare et praktisk plagg – den kan også være en lagspiller når det kommer til mote og personlig stil. For deg som liker det litt lekent, kan du gå for en mønstret caps i spreke farger, og om du liker det litt mer nedtonet, så kan en klassisk farge som svart eller marineblått akkompagnere så godt som hvilken som helst garderobe. Du finner et godt utvalg av begge deler her hos adidas. Når du har gjort unna dagens tennismoro, så kan det nok hende at du vil vaske capsen før neste bruk, og da er det stort sett bare å kjøre den på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel. Unngå blekemiddel, tørketrommel, tøymykner og rens for å best bevare både fargen og kvaliteten til capsen, heng eller legg den til tørk, og gjør deg klar til neste runde på tennisbanen.