alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turgåing · Sko · Damer

 
[149]
1 / 4
Sideav 4

Nyt vakker natur med komfortable og kule tursko til damer

Det er viktig å ha gode tursko og turstøvler på beina når du skal ut og nyte vakker natur, særlig om du har en lang fjelltur eller milevis med vidder foran deg. Her finner du et stort og spennende utvalg av adidas tursko til damer som passer for både små og store eventyr. Vi anbefaler at du tenker over hvilke egenskaper du ønsker å vektlegge, slik at du kan velge den ultimate modellen for deg. Det kan for eksempel være greit å velge modeller som beskytter anklene dine i krevende terreng eller fjell, særlig om du har lett for å tråkke over. Lave modeller passer derimot bra om du ønsker en kjapp og smidig sko. På lange fjellturer er det behagelig og praktisk med tursko med GORE-TEX® for å holde beina tørre. Skal du derimot gå kjapt eller løpe, anbefaler vi å velge en lett og hurtigtørkende modell.

Turstøvler som er komfortable mil etter mil

Tursko til damer med Boost-mellomsåle er spesielt komfortable og praktiske når du skal på langtur, ettersom de er spesielt utviklet for å komprimere og frigjøre energi for hvert steg du tar. I tillegg har som regel disse sålene god demping. Enkelte turstøvler utvikles med såler i Continental™-gummi for at du skal få et enestående grep i vått terreng. Det er nemlig fort gjort å skli på glatte berg og sleipe røtter, og vi anbefaler at du velger gripesikre sko når du skal begi deg ut på krevende eventyr. Du bør også velge tursko som passer til årstiden. Vi har for eksempel varme og pustende turstøvler som takler snø og is, spesielt utviklet for deg som vil ut på tur året rundt. Vinterstøvlene lages ved hjelp av avansert teknologi som Traxion-yttersåle for å få godt grep på selv isete underlag.