alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningstights

 
[153]
1 / 4
Sideav 4

Behagelige og funksjonelle treningstights fra adidas

Treningstights er uten tvil ett av de viktigste elementene i et treningsantrekk. Uansett om du foretrekker korte eller lange, mønstrede eller ensfargede, så vil du helt sikkert finne en modell hos adidas som faller i smak. Våre treningstights gir god støtte på alle de rette stedene, og i kombinasjon med en treningstopp, et par gode treningssko og en jakke har du et komplett treningsantrekk som vil øke både motivasjon og prestasjon. Vi har gym leggings til dame, herre og barn, så her kan hele familien kle seg i stilig treningstøy fra en av verdens mest kjente produsenter av treningsklær.

Trening for alle

På adidas vil vi gjerne vise at trening er for alle, og derfor produserer vi treningstights og andre treningsklær til alle kroppsformer og størrelser. Uansett om du er høy, lav, bred eller smal har vi en tights som passer til deg. Velg mellom leggings med hel lengde, ankellengde, knelengde eller shorts, alt etter sesong, bruk og personlige preferanser. Vi har klassiske modeller i svart for dem som ønsker seg en tidløs og stilren modell, men vi har også knallfarger som oransje, rødt og blått for dem som vil være litt vågale og skille seg ut.

Hvordan velger man riktig tights?

Når du skal kjøpe en treningstights, bør du først og fremst tenke over hva du skal bruke den til og hvilket aktivitetsnivå du skal ha. Noen ønsker en kompresjonstights med maksimal støtte for løping eller tunge økter, mens andre ønsker seg en tynnere variant til yoga eller lettere aktiviteter. Uansett bør du velge en tights med et funksjonelt materiale som transporterer bort fuktigheten fra kroppen og som puster godt. Husk også på å velge tights i riktig størrelse. En tights som er for stor kan føre til at du mister støtteeffekten, mens en som er for liten kan være ubehagelig å ha på seg og kan bli gjennomsiktig.