alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights og leggings

 
[303]
1 / 7
Sideav 7

Anvendelige og praktiske tights og leggings fra adidas

Tights har lenge vært et av de mest populære plaggene vi har i garderobene våre, enten det er treningstights eller fritidstights. Tights fra adidas får du i et bredt utvalg av ulike modeller, farger og størrelser, alt etter hva du ser etter. Vi har klassiske treningstights med god støtte på alle de riktige stedene, samt fritidstights som er like fine i kombinasjon med en treningstopp for en tur i marka som med en tunika for et kafébesøk med venner. Velg mellom lange, ankellange eller knelange modeller, eller gå for korte tights eller en lett og ledig shorts. Du får tights fra adidas til dame, herre og barn, så her kan hele familien dra nytte av de komfortable, praktiske og stilige plaggene.

Tights for alle

Tights fra adidas kommer som nevnt i mange ulike varianter, alt ettersom hva de skal brukes til. Er det en treningstights du er ute etter, bør design, komfort og treningseffektivitet være i fokus når du skal velge deg en modell. Moderne teknologi gir deg et godt utgangspunkt for en god treningsøkt, uansett om du skal på spinning, løpetur eller en rolig yogaøkt. Våre tights passer for alle, uansett kroppsform, størrelse og aktivitetsnivå. Vi er kompromissløse når det kommer til stil, komfort og teknologi, og vi ønsker at alle skal føle seg vel i sin adidas-tights. 

Hvilke egenskaper bør du se etter?

Når du skal finne din perfekte tights fra adidas, er det flere egenskaper du bør se etter. Først og fremst bør du ha en vintertights som holder seg varm under kalde forhold, og en sommertights som holder deg tørr og kjølig om sommeren. Sørg for å velge tights som transporterer bort svette og fuktighet fra huden og som motvirker lukt. Noen ønsker seg kompresjonstights som gir god støtte til musklene og som reduserer muskelvibrasjonen, mens andre ønsker seg materialer som gir fullstendig bevegelsesfrihet. Uansett hvilken modell du ender opp med, kan du være sikker på at du finner en variant som har både de egenskapene og det designet som du er på jakt etter.