alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals tights

 
[33]

Klassisk kvalitet med adidas Originals tights

Enten du er på utkikk etter en tights til trening eller til komfort, kan du finne flere gode alternativer blant adidas Originals tights. Materialer som enkelt-jersey blandet med elastan gir deg en komfortabel hverdagstights, og et høyt elastisk liv gjør at tightsen sitter godt på kroppen din. En tights laget med resirkulert polyester, elastan og fuktkontrollerende AEROREADY-teknologi er perfekt for trening, og holder deg tørr gjennom hele økten. Denne kombinasjonen gir god komfort og gjør at du kan yte optimalt. For varmere temperaturer kan en adidas Originals tights i sykkelshorts-modell passe utmerket, og den avkortede passformen gjør at du holder deg både kjølig og fleksibel.

Sport og hverdag

Blant adidas Originals tights finner du varianter som passer til spesifikke idretter, som for eksempel sykkelshorts, og tights, som rett og slett gir deg et sporty uttrykk i hverdagen. Ønsker du en tights til trening finnes det et stort utvalg som er laget med materialer og innovative teknologier som bidrar til å holde deg tørr og behagelig, og sørger for at du har den  bevegelsesfriheten du trenger for å prestere. Til hverdags finner du alternativer som er myke og behagelige, men som fortsatt utstråler den klassiske adidas-stilen som vi alle elsker. Ikoniske 3-Stripes og Trefoil sikrer merkets identitet, og forteller verden at du er klar for å ta den med storm. Du finner adidas Originals tights i en rekke farger og modeller, og det er derfor enkelt å finne en tights som passer til din stil og personlighet.

Ta vare på stilen din

Når du investerer i det som skal bli dine nye favorittplagg vil du selvfølgelig også ta vare på dem slik at de holder seg friske og komfortable så lenge som mulig. Kvalitetsmaterialer trenger også å bli behandlet på riktig måte for å opprettholde kvalitet og ytelse. Vi anbefaler at du vasker din adidas Originals tights på et skånsomt program med et mildt vaskemiddel for å oppnå best mulig resultat. Slik vil tightsen være en følgesvenn i lang tid fremover - både på trening og i hverdagen.