alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Superstar · Svart

 
[35]

Ta det neste steget i Superstar svarte sko

Superstar er den mest gjenkjennelige adidas skoen etter å ha vært i motebildet i generasjoner. Den ikoniske formen skiller den ut fra mengden og har vært en del av gatebildet i årevis. adidas Superstar svarte sko er et stilig ikon i rekken vår med komfortable, stilige joggesko. Superstar er en del av den stolte adidas basketball tradisjonen og dukket først opp på NBA sine turneringer på slutten av 60-tallet. Den unike silhuetten sammen med ny støtte og demping gjør at den moderne adidas Superstar svarte sko fortsatt er populær i gatebildet. Bare den klassiske gummien som beskytter tærne fremme har gjort skoen til et ikon.

Ikonisk mote med historisk sus

Helt siden hip-hop-kulturen trykte den til sitt bryst på 80-tallet og alle skulle ha ett eller flere par adidas superstar, har den tidløse klassikeren blitt værende i det urbane gatebildet. Med sine lett gjenkjennelige 3-Stripes som en hard kontrast på hver side, hører Superstar svart med i en urban garderobe. adidas Superstar svart har flere varianter og modeller som passer til enhver anledning og ethvert antrekk. Klassikeren har et historisk sus over seg, men har utviklet seg til et ikon i moderne komfort og uttrykk.

Designet for å vinne

Med en levetid på 50 år så er adidas Superstar svart designet for å vinne, gang på gang. Ta på deg paret ditt, enten du er mann, kvinne eller barn, og gå ut i verden vel vitende om at føttene dine er i de beste sko og tas godt vare på slik at du kan leve ditt beste liv. adidas superstar svart vil støtte deg gjennom sin solide, innovative gummisåle laget av naturgummi og resirkulert gummi. En morsom fun fact, for deg som liker det, er at skolissene er laget av papir som du kan stole på holder.