alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite hettegensere

 
[41]

Stilige og sporty hvite hettegensere fra adidas

Hettegenser, collegegenser, hoodies, hettejakker – kjært barn har mange navn. Dette stilige og moteriktige plagget har vært i motebildet i en årrekke, og vi tror aldri at hettegenseren kommer til å gå av moten. Ikke bare er det er populært plagg til hjemmebruk for en lun og komfortabel følelse, men de er også et perfekt varmelag i de kaldere sesongene. Dagens hettegensere er dessuten råstilige, og du kan enkelt kombinere for eksempel en hvit hettegenser med en svart bukse og et par chunky sneakers for en klassisk, tidløs og elegant look. Velg en helhvit modell dersom du ønsker en diskré variant, eller gå for en genser med en enorm Trefoil-logo foran for å virkelig vise frem din sporty side. Du velger selv om du vil ha en hettegenser med glidelås eller ikke – det er fordeler med begge variantene. Glidelåsen lar deg åpne opp genseren for lufting hvis det blir varmt, mens mange mener pullover-variantene er enda mer behagelige.

Hva bør du se etter i en hvit hettegenser?

Hos adidas har vi som nevnt en rekke forskjellige typer hvite hettegensere, og vi vet at du finner en variant som oppfyller dine behov. Du kan for eksempel velge en komfortabel collegenser eller en myk variant i fleece som begge er produsert med bomull i samarbeid med Better Cotton Initiative. Du bør også se etter teknologier som sørger for god pusteevne og fukttransportering, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel under hele treningsøkten, turen eller aktiviteten du driver med. Til slutt bør du passe på at genseren har riktig passform og lengde for deg, slik at du får en avslappet og moteriktig stil som representerer din identitet. Takket være Trefoil-logo og ikoniske 3-Stripes vil du uttrykke sporty eleganse, uansett hvor du befinner deg.