alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals · Treningsdresser

 
[360]
1 / 8
Sideav 8

Det selvsagte basisplagget – treningsdressen fra adidas Originals

Originals handler om mote, stil og innovasjon. Primeblue, mesh, pustende egenskaper og nye, fukttransporterende materialer og ripstop er kanskje imponerende, og selv om teknologien er med, er det å skape trendene i stedet for å følge det som står høyt på prioriteringslisten. Designerne hos adidas Originals vet hva de holder på med. Når det skal tegnes og skapes nye kreasjoner, legger man ikke fingrene imellom, og noen av verdens største artister og kunstnere har også bidratt. Men, det er ikke alltid man trenger å gjøre ting komplisert. Hvem har vel ikke hatt en treningsdress fra adidas Originals i skapet? Eller i skuffen, i garderoben til bruk etter at kampen er ferdig, eller når det bare trengs litt umiskjennelig komfort? Klassikere, ikoner og legender får statusen av gode grunner, og treningsdressene fra Originals har fortjent alle titlene. Enten det er superstjerner på baner eller scener, har vi sett de fleste i en av disse på ett eller annet tidspunkt, og kanskje du ikke er fremmed for å ta på deg en av disse selv også?

Kjente silhuetter, men alltid noe nytt med Originals-treningsdresser

Mote og trender er alltid i bevegelse, og det gjelder å holde seg i forkant. Et steg foran. Litt mer edgy enn de andre. Og så gjelder det å ikke gi slipp på grunnprinsippene. Og hva er vel et bedre fundament enn komfort? Treningsdresser fra adidas Originals handler om at du skal kunne finne den komforten du trenger, hvor enn du er og når som helst, enten det er med retro kordfløyel, klassisk bomull eller skinnende trikot av resirkulert polyester.Det er ingen som skakker på hodet over en høykvalitets treningsdress, så ta med en av disse på jobb eller skole, ut på byen eller til sofaen når det er filmkveld på planen. I de nye kolleksjonene med klassiske treningsdresser fra Originals finner du både de kjente ensfargede modellene med 3-Stripes, Trefoil og trikot-glansen, og mønstrede, spesialsydde modeller fra forskjellige motehus og trendsettere, designere og artister, og sånn kommer det til å være. Det aller beste er kanskje å ha et utvalg med forskjellige som du kan mikse og matche, eller bare sette i rotasjon sammen med favorittskoene?