alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights · Svart

 
[125]
1 / 3
Sideav 3

adidas svart treningstights til en perfekt treningsøkt

adidas svart treningstights er en grunnstein i enhver atlets treningsgarderobe. Du finner et bredt utvalg av adidas treningstightser i forskjellige lengder og farger til forskjellige atletiske stiler. Størrelsene strekker seg fra 2xs til 2xl, noe som gjør det lett å finne en størrelse til deg og sette sammen et treningsantrekk som passer og som er komfortabelt. Noen stiler er også spesielt laget til idretter som løping og yoga. Finn en lengde som passer til deg. Enten du trives i en full lengde, ¾ lengde, ⅞ lengde, til kneet eller kortere, så finner du den lengden som du liker og som passer til den stilen du vil ha.

Komfortable og praktiske treningstights

Treningstights i fukttransporterende tekstiler holder huden din tørr gjennom harde treningsøkter og ventilerende mesh-paneler lar luften sirkulere og kjøler deg ned. Jogger du om ettermiddag og kveld, er det flere av treningstightsene som er utstyrt med refleksdetaljer og vannavstøtende overflate. Med praktiske detaljer som lommer innvendig, sømløs stil og klassiske 3-Stripes, er du sikret praktisk design og stil.

Kom i form i en adidas svart treningsbukse

Uansett om du er i god eller dårlig form, uansett om du er stor eller liten, om du skal jogge eller sykle, så vil du finne en adidas treningsbukse som er perfekt til deg. Fuktkontrollerende tekstiler holder deg tørr gjennom treningsøkten og kompresjonstights som klemmer føttene lett gjennom treningen er en solid støtte. Noen treningstightser har en lett kompresjon langs midjen av en ribbestrikket tekstil som ikke glir. Noen har graderte kompresjonssoner i en komfortabel passform. Treningstightser i Primeknit-tekstiler gir deg muligheten til å bøye og strekke. Tekstiler som stretch i fire retninger gjør deg mer tøyelig. Du finner de fleste treningstightsene i kledelig svart, men du kan velge mellom flere farger og grafiske mønstre. adidas har kort sagt treningsbuksen som er perfekt for deg.