alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart performance tights

 
[118]
1 / 3
Sideav 3

Svart performance tights for prestasjon

Godt treningstøy er essensielt for enhver treningsøkt, og hos adidas finner du svarte performance tights som blir en trofast partner for øktene dine. Kompresjonspassform gir deg støtten du trenger for maks ytelse, mens mesh-paneler bak knærne holder deg kjølig under de hardeste øvelser. Materialer som resirkulert polyester og elastan forsikrer deg komfort samtidig som du holder et bærekraftig perspektiv. Fuktkontrollerende AEROREADY holder deg tørr og komfortabel selv på de mest intensive dager, så du kan yte maks og ta treningen din til nye, spennende høyder. Strammesnorer på elastisk liv, formede knær og Techfit med adaptiv og figursydd passform lar deg finne en svart performance tights som passer akkurat til deg, dine treningsøkter og din livsstil.

Klassisk tights for banebrytende resultater

Du kan ikke slå feil med en svart performance tights i treningsgarderoben din. Du kan matche den til enhver treningsoverdel og være sikker på at du beholder stilen din uansett hvilken aktivitet du har i vente. Klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoer er alltid relevante, og gir deg selvsikkerheten du fortjener. En svart performance tights med fuktsikre og svettemotstandige lommer lar deg sikkert ta med deg det du trenger for å både yte og nyte treningen din, og du kan la deg inspirere av og spille favoritt-soundtrackene dine hele veien til topps – med musikken lett tilgjengelig i lomma. Med refleksdetaljer kan du være sikker på at du holder deg synlig om du skulle befinne deg utendørs på en løpetur en mørk kveld. Du finner svarte performance tights i både korte og lange varianter, til både dame og herre, og designet for alle slags mulige treningsøkter, og du kan lett style dem til resten av treningsgarderoben din. Uansett hvilke aktiviteter du elsker, så kan du finne treningstøyet du trenger hos oss – og du kan nå trene i klassisk, tidløs adidas-stil.