alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svart performance tights

 
[81]
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights (store størrelser)
Own the Run Tights
Own The Run 7/8 Running Leggings
adidas Yoga Studio Flared Tights
Techfit 3-Stripes Training Long Tights
Optime Training 7/8 Tights
Techfit Long Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Adizero Long Running Tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
Formotion Sculpt Tights
Optime Training Tights (store størrelser)
Techfit Training 3/4 Tights
adidas Yoga Luxe Studio 7/8 Tights
Techfit 7/8 Tights
Run Icons 7/8 Running Tights
Own The Run 3/4 Running Leggings
AEROREADY Designed to Move Cotton-Touch 7/8 Tights
Hyperglam Tight Shorts
Techfit AEROREADY Training Long Tights
Optime Trainicons 7/8 Tights
Yoga Essentials High-Waisted Tights
Optime TrainIcons 3-Stripes 7/8 Tights (store størrelser)
Techfit 7/8 Tights (store størrelser)
FastImpact Running 7/8 Tights
Techfit 3-Stripes Tights
Techfit Period Proof 7/8 Tights
Running Essentials 7/8 Tights
Optime Training Croc Emboss 7/8 Tights
adidas Yoga Studio 7/8 Tights (store størrelser)
Running Essentials Brand Love 7/8 Tights
Kris Andrew Small TECHFIT Tights
adidas x Karlie Kloss Yoga Flow Tights
adidas Yoga Studio 7/8 Tights
Own The Run 7/8 Running Leggings (store størrelser)
Hyperglam Training Techfit 7/8 Tights
Formotion Sculpt Tights (store størrelser)
Run Icons 3-Bar Warm Tights
Training Essentials 7/8 Tights (mammaklær)
Adizero Long Tights
Hyperglam Techfit Training 7/8 Tights (store størrelser)
Techfit Period Proof 7/8 Tights (store størrelser)
Yoga Training 7/8 Tights
1 / 2
Sideav 2

Svart performance tights for prestasjon

Godt treningstøy er essensielt for enhver treningsøkt, og hos adidas finner du svarte performance tights som blir en trofast partner for øktene dine. Kompresjonspassform gir deg støtten du trenger for maks ytelse, mens mesh-paneler bak knærne holder deg kjølig under de hardeste øvelser. Materialer som resirkulert polyester og elastan forsikrer deg komfort samtidig som du holder et bærekraftig perspektiv. Fuktkontrollerende AEROREADY holder deg tørr og komfortabel selv på de mest intensive dager, så du kan yte maks og ta treningen din til nye, spennende høyder. Strammesnorer på elastisk liv, formede knær og Techfit med adaptiv og figursydd passform lar deg finne en svart performance tights som passer akkurat til deg, dine treningsøkter og din livsstil.

Klassisk tights for banebrytende resultater

Du kan ikke slå feil med en svart performance tights i treningsgarderoben din. Du kan matche den til enhver treningsoverdel og være sikker på at du beholder stilen din uansett hvilken aktivitet du har i vente. Klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoer er alltid relevante, og gir deg selvsikkerheten du fortjener. En svart performance tights med fuktsikre og svettemotstandige lommer lar deg sikkert ta med deg det du trenger for å både yte og nyte treningen din, og du kan la deg inspirere av og spille favoritt-soundtrackene dine hele veien til topps – med musikken lett tilgjengelig i lomma. Med refleksdetaljer kan du være sikker på at du holder deg synlig om du skulle befinne deg utendørs på en løpetur en mørk kveld. Du finner svarte performance tights i både korte og lange varianter, til både dame og herre, og designet for alle slags mulige treningsøkter, og du kan lett style dem til resten av treningsgarderoben din. Uansett hvilke aktiviteter du elsker, så kan du finne treningstøyet du trenger hos oss – og du kan nå trene i klassisk, tidløs adidas-stil.