alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance · Tights

 
[191]
1 / 4
Sideav 4

Sport tights for høy performance og maksimal egenprestasjon

Det er mange måter å trene på. Styrke. Utholdenhet. Lengde- og intervalltrening. adidas sports-tights er en fresh og performence-orientert treningstights som er skreddersydd både for utendørstrening og tunge vektøkter i treningsstudio. Den kommer i flere ulike varianter både for kvinner og menn. Enten du skal holde varmen utendørs, eller holde musklene på plass mens du løfter vekter eller bokser, vil du blant disse tightsene finne noe som passer ditt eget behov uansett hvordan du trener.

Sømløse løpeturer hvor du eier veien

Dette er en tights med kompresjonspassform som former seg etter kroppen og gir god støtte for musklene under harde og dynamiske treningsøkter hvor man trenger en mer redusert muskelvibrasjon. Med materialer som motvirker både lukt og fukt, holder sports tights deg tørr og varm, og passer derfor like godt til inne som utendørsbruk. Tightsene kommer som seg hør og bør i kort og lang lengde og med elastisk liv. Det brede utvalget fra adidas sin innholdsrike katalog består blant annet av en sømløs treningstights når du skal tøye og bøye, som kommer i 90 % nylon og 10 % elastan og har med mesh-soner på bena, mens andre er laget spesielt for å løpe langt og lenge i, med figursydd passform og utstyrt med refleksdetaljer og glidelåslommer med svettemotstand. Formede klær og fuktkontrollerende materialer gjør at løpeturen aldri har vært lettere.

Når du tenker maks ytelse og mindre på klær

Det moderne mennesket er stort sett alltid på farten og har ofte behov for treningsklær som passer til flere anledninger. adidas performance tights er en allsidig og moderne treningstights man bare kan dra på seg uten stress før en improvisert treningsøkt eller en time med squash.  Adaptiv passform, behagelige og isolerende materialer egnet både for lange løpeturer på kalde vinterkvelder og hardere treningsøkter i studio, gjør at man ikke trenger å tenke på noe annet enn sin egen prestasjon.