alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite superstar

 
[48]
Superstar Golf Sko HvitSuperstar Golf Sko Hvit

Superstar Golf Sko

Golf

Selvtillit i hvert skritt med hvite superstar

Med sine klassiske 3-Stripes og sin karakteristiske form er adidas hvite superstar et adidas design som du helt sikkert kjenner igjen år etter år, sesong etter sesong. Et tidløst design som passer like godt i bybildet som på basketballbanen eller på rullebrettrampen, og med en kvalitet som følger med i tiden, så har skoene beholdt sin popularitet gjennom flere tiår. Enten du liker dem for det myke læret eller du liker dem for den myke sålen, eller du rett og slett bare digger designet, så gir skoene den støtten du trenger for å kunne få selvtillit i hvert eneste skritt.

Unik, ikonisk form

Formen på adidas hvite superstar er så unike at du skiller deg ut fra mengden. Den ikoniske formen fremst på skotuppen begynte som en suksess på basketballbanen. En suksess som spredte seg videre til hiphop-miljøet og videre til flere rullebrett-miljøer, nettopp på grunn av sin solide såle og beskyttende egenskaper. Den tøffe sålen av gummi tåler det meste og du kan derfor trygt bruke adidas superstar hvit når du trenger en sko som tåler mer. De er rett og slett laget for å brukes.

En myk komfort hele dagen

Vi i adidas ønsker hele tiden å forbedre hverdagen din gjennom å forbedre produktene våre. adidas hvite superstar er sko som kontinuerlig forbedres, slik at du skal være trygg på at klassikeren lever opp til dagens nivå. Vi forbedrer regelmessig den klassiske gummisålen og passer på at den både demper og støtter deg gjennom hele dagen. Dermed blir dagen din komfortabel. En innersåle av OrthoLite® sørger for demping samtidig som den puster, slik at føttene dine holder seg tørrest mulig. Med støtten i sålen og skoene kan du henge ute hele dagen og fortsatt føle deg like stilig som du ser ut.