alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart jakke

 
[262]
De svarte jakkene fra adidas er tilgjengelige i et bredt spekter av sporty modeller. Uansett hvor forskjellige de er er hovedtrekkene at de har topp moderne materialer, ergonomi i sin reneste form og fremfor alt praktisk og god kvalitet. Svarte jakker er den typen klær som trengs til idrett både utendørs og innendørs, samt til sosiale aktiviteter. For å holde tritt med de nyeste trendene, kan du mikse og matche den svarte jakken din som du vil. Med kengurulommer og hette, er våre fritidsjakker et funksjonelt ytterlag i streetwear-garderoben. Ytelsesplagg har blitt en integrert del av streetstyle, og våre svarte jakker som en gang var banebrytende, er nå ikoniske og en viktig del av ethvert antrekk. Mellomlagsjakkene og presentasjonsjakkene våre, med sine 3-Stripes på ermene og Trefoil-emblemet på brystet, og er den perfekte kombinasjonen av sporty og casual cool, med et snev av nostalgi.
Anorakk SvartAnorakk Svart

Anorakk

Menn Originals

1 / 6
Sideav 6

Omfavn elementene i en svart jakke

Bredden av adidas jakker i premium kvalitet favner både stilig og funksjonelt. Det finnes en adidas jakke til ethvert formål, også en svart jakke. Se på de urbane parkasene som holder deg tørr i lett regn eller sludd, allværsjakkene som tåler høstværet og dunjakkene som holder deg varm hele året. Dunjakkene er lette og har et design som garanterer beskyttelse mot vind og er vannavstøtende. Den vevde måten dunjakkene er laget på, gjør at du isoleres mot kulde selv om jakken kjennes lett. Det er lett å holde seg aktiv og bare omfavne elementene i en jakke som varmer og beskytter.

Beskyttelse på sitt beste

Når du har på deg en adidas jakke, får du maksimal beskyttelse takket være en rekke av de teknologiene som implementeres i hvert eneste design. Ta regnjakkene som er laget med et vanntett materiale vi kaller RAIN.RDY. Dette materialet stenger regn og vind ute, slik at du holder deg tørr på innsiden. En svart jakke med RAIN.RDY vil holde deg tørr og stilig på samme tid. Så har vi jakker som er fôret med COLD.RDY. er et fukttransporterende fôr som holder på varmen samtidig som den hindrer deg i å bli klam. Du kan også finne hybridjakker som kombinerer flere teknologier som vevde dunkamre, fukttransporterende, vannavvisende og slitesterk.

Helt enkelt adidas

Det er så mange som liker svart at du som regel kan velge en svart jakke når du finner en jakke du liker i vårt sortiment. Enten du leter etter en enkel vindjakke eller en lett dunjakke, så har du valget. Uansett om du vil ha 3-Stripes og adidas Trefoil godt synlig eller litt mindre, viser det en sporty kvalitet som de fleste kjenner. Vi streber etter å utvikle stadig bedre teknologier som kan la deg holde varmen, samtidig som du er tørr og klar for en aktiv livsstil.