alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart jakke

 
[312]
1 / 7
Sideav 7

Omfavn elementene i en svart jakke

Bredden av adidas jakker i premium kvalitet favner både stilig og funksjonelt. Det finnes en adidas jakke til ethvert formål, også en svart jakke. Se på de urbane parkasene som holder deg tørr i lett regn eller sludd, allværsjakkene som tåler høstværet og dunjakkene som holder deg varm hele året. Dunjakkene er lette og har et design som garanterer beskyttelse mot vind og er vannavstøtende. Den vevde måten dunjakkene er laget på, gjør at du isoleres mot kulde selv om jakken kjennes lett. Det er lett å holde seg aktiv og bare omfavne elementene i en jakke som varmer og beskytter.

Beskyttelse på sitt beste

Når du har på deg en adidas jakke, får du maksimal beskyttelse takket være en rekke av de teknologiene som implementeres i hvert eneste design. Ta regnjakkene som er laget med et vanntett materiale vi kaller RAIN.RDY. Dette materialet stenger regn og vind ute, slik at du holder deg tørr på innsiden. En svart jakke med RAIN.RDY vil holde deg tørr og stilig på samme tid. Så har vi jakker som er fôret med COLD.RDY. er et fukttransporterende fôr som holder på varmen samtidig som den hindrer deg i å bli klam. Du kan også finne hybridjakker som kombinerer flere teknologier som vevde dunkamre, fukttransporterende, vannavvisende og slitesterk.

Helt enkelt adidas

Det er så mange som liker svart at du som regel kan velge en svart jakke når du finner en jakke du liker i vårt sortiment. Enten du leter etter en enkel vindjakke eller en lett dunjakke, så har du valget. Uansett om du vil ha 3-Stripes og adidas Trefoil godt synlig eller litt mindre, viser det en sporty kvalitet som de fleste kjenner. Vi streber etter å utvikle stadig bedre teknologier som kan la deg holde varmen, samtidig som du er tørr og klar for en aktiv livsstil.