alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker · Menn · Svart

 
[188]
1 / 4
Sideav 4

Komfortable svarte jakker for menn 

Vi har et stort utvalg av sorte jakker for aktive menn og gutter som ønsker seg komfortable hverdager, turer og treningsøkter i all slags vær. I vårt utvalg finner du blant annet vindjakker og regnjakker eller jakker som kombinerer begge disse egenskapene. Vi har også svarte dunjakker som kan brettes sammen, med både tynnere og tykkere dun. Slike jakker kan brukes til alle årets sesonger, uansett vær. Hvis du er en tilhenger av en litt mer uformell stil, har vi også treningsjakker i supermykt stoff med 3-Stripes, for et kult og sportslig uttrykk. Slike jakker passer perfekt for aktiviteter som basket og fotball på sene sommerkvelder, eller for en tur i byen. Mange av våre jakker er produsert med resirkulerbart polyester, noe som betyr at produksjonen av jakkene krever mindre vann og energi, samtidig som de forhindrer spredning av plast i naturen. Flere av jakkene du finner i vårt utvalg er også PFC-frie – et godt valg, da dette betyr at jakkene ikke er laget av fluorstoffer som kan være skadelige for både natur og menneske.

Jakker til enhver anledning 

Med en svart jakke får du et plagg som er meget allsidig. Svart passer de fleste andre farger og til de fleste anledninger. I vårt sortiment finner du svarte jakker til herrer for alle sesonger, slik at du kan komme deg på banen, uansett vær og temperatur. Flere av våre svarte jakker har smarte lommer som kan ta vare på dine viktige småting, eller lommer med medietilgang, dersom du ønsker å løpe med musikk på øret. Hos oss finner du et stort utvalg av tilrettelagte passformer for din ønskede aktivitet, både mer tettsittende passformer for dine løpeturer og løsere og ledigere jakker for aktiviteter som krever større bevegelser. Vi har også lange frakker og anorakker som er perfekt for gåturer i regn, eller i minusgrader om vinteren når det er på tide å gi beina litt varme og beskyttelse. Mange av jakkene våre er perfekte både til bruk i byen og på fjellet – mer allsidige jakker skal du lete lenge etter! Ikke glem å sjekke ut våre svarte jakker for menn med mesh-innlegg. Disse sørger for en god ventilering slik at du kan være komfortabel under dine aktiviteter.