alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-Skjorter · Svart

 
[443]
1 / 10
Sideav 10

Svarte skjorter til hverdags og treningsaktiviteter 

Alle trenger minst én svart skjorte i klesskapet, men kanskje helst flere, slik at man har et allsidig plagg både til hverdags og trening uansett årstid. Svart er en kjekk farge som passer alle andre farger og som komplimenterer andre plagg med livlige mønstre, farger og prints. I vårt utvalg finner du skjorter til barn, damer og herrer i alle slags størrelser og former. Vi har også et stort utvalg sorte skjorter med ulike passformer, enten du setter pris på en som er tettsittende, figursydd eller avslappende. Vi har produktet du leter etter, enten det er svarte skjorter, t-skjorter, topper og trøyer med ulike fargedetaljer, teknologier, 3-Stripes eller Trefoil-logoer. Vi har skjorter som er tilpasset ulike aktiviteter, enten du foretrekker fotball, sykling, rugby eller yoga. Våre treningsskjorter er for øvrig designet med ulike teknologier som fremmer komfort og ytelse under din favorittaktivitet. 

Funksjonelle svarte t-skjorter til din foretrukne aktivitet 

Våre svarte skjorter er utstyrt med teknologiske materialer for maksimal komfort og ytelse. Dersom du elsker løpeturer ute vinter som sommer, vil vi anbefale våre skjorter med teknologiske materialer som AEROREADY. AEROREADY er fukttransporterende og sørger for at du holder varmen og forbli tørr og komfortabel under treningsøkten. Vi har skjorter som får deg ut på banen, i skog og fjell, og på treningssenteret uansett vær og sesong. Dersom du elsker å ta treningsøkten ute når det går mot kjøligere temperaturer, anbefaler vi å se etter en sort skjorte med lange ermer og varmende materialer. I vårt utvalg finner du også en mengde sorte skjorter med refleksdetaljer, slik at du kan føle deg sett og trygg under de kortere dagene av året. Er du derimot på vei ut i solsteiken, vil en luftig og ledig topp uten ermer være perfekt for deg. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne din favorittskjorte. For å bevare dine svarte skjorter og dine andre plagg lengst mulig, anbefaler vi at du vasker den med lignende, mørke farger.