alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

T-Skjorter · Menn · Svart

 
[184]
ASK SPRT SST M
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Contempo T-skjorte
adidas Rekive Speed Trefoil Graphic T-skjorte
Reveal Essentials T-skjorte
Adicolor Classics Trefoil T-skjorte
adidas Adventure Mountain Front T-skjorte
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Designed for Training T-skjorte
Techfit 3-Stripes Training t-skjorte
Essentials Camo Print t-skjorte
Tennis Freelift T-skjorte
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
Workout Spray Dye T-skjorte
Adicolor Neuclassics T-skjorte
Adicolor Tricot Interlock T-skjorte
adidas Adventure Trail T-skjorte
adidas Rekive T-skjorte
Train Icons 3-Bar Training T-skjorte
Essentials Brand Love Logo T-skjorte (unisex)
Train Icon Training T-skjorte
HIIT Spin Training T-skjorte
Future Icons Embroidered Badge of Sport T-skjorte
Essentials 3-Stripes T-skjorte
AEROREADY Yoga T-skjorte
Y-3 Short Sleeve T-skjorte
Designed to Move Logo T-skjorte
Football Logo T-skjorte
Five Ten Glory t-skjorte
All Blacks Rugby Performance T-skjorte
Own the Run Singlet
Own the Run Long Sleeve T-skjorte
Adizero Engineered Singlet
Techfit Training Long Sleeve T-skjorte
Essentials Camo Print Long Sleeve T-skjorte
Workout Front Rack Impact Tanktopp
Adicolor Contempo Tailored Tanktopp (unisex)
Terrex Multi Half-Zip T-skjorte
Training Tanktopp
Break The Norm Tanktopp
Skateboarding 4.0 Long Sleeve Logo T-skjorte (unisex)
adidas Own The Run 1/2 Zip Long Sleeve T-skjorte
1 / 4
Sideav 4

Stilfulle og sofitikerte svarte skjorter for herrer 

Sorte overdeler er alltid innafor, enten du er på trening, i byen eller med venner. Ikke bare kan svart kombineres med alle andre farger, sort gir også et veldig stilfullt og sofitikert preg på antrekket, uansett hva du har på deg. Hvis du ikke er typen som sverger til freshe farger på trening eller andre aktiviteter, så har vi et bredt utvalg med svarte skjorter for herrer som egner seg godt på trening, skolen, jobben eller andre uformelle anledninger. Våre sorte T-skjorter er for dine bevegelser og gir tørr komfort, i en laidback stil. Med myke, elastiske og fukttransporterende materialer som AEROREADY gjør adidas treningsskjorter treningen fleksibel, tørr og behagelig. Vi har svarte skjorter for herrer til alle typer idretter, der flere har teknologier som Mesh-paneler, og klassiske Trefoil-emblem eller 3-Stripes. Vi har også nålestripede skjorter med knapper til skateboarding med avslappet passform. I utvalget vårt vil du se at skjortene våre kommer i mange ulike design og trykk, slik at du vil finne en for akkurat deg. 

Stoffer og materialer som garanterer for god komfort 

God komfort er viktig uansett anledning, og med våre svarte skjorter for herrer har alle variantene komfort i toppklasse. adidas gjør det enkelt å ha det behagelig på trening, med sine mange avanserte teknologier. På flere av våre varianter ment for trening vil du finne ventilerende og pustende materialer under armene, som gjør du at kan trene så lenge du vil, uten å bli for varm og fuktig. Mesh-paneler på ryggen og under armer bidrar til å holde temperaturen nede og fukten ute. T-skjortene våre har elastisk og fukttransporterende materialer og teknologier som AEROREADY som kontrollerer fuktighet og holder deg tørr. Flere av skjortene har sømmer som er flyttet litt forover for å redusere irritasjon under treningsøkten, slik at du kan fokusere fullt og helt på å være mest mulig effektiv. Du finner også svarte skjorter i både løse og stramme passformer. De myke og elastiske stoffene våre er laget for dine bevegelser, så ingenting kan hindre deg i å nå dine mål.