alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

T-skjorter

 
[1962]
Camo Graphic T-skjorte
Japan Game Day Travel T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
AEROREADY Studio Long Sleeve T-skjorte
Argentina Game Day Travel T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
Tennis WC T-skjorte
Manchester United Essentials Trefoil T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics Long Sleeve T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Trefoil T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve T-skjorte
Mesh Overdel
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Trefoil Shorts and Tee Sett
Adicolor T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Train Icons 3-Stripes Training T-skjorte
Essentials Camo Print t-skjorte
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Graphics Mellow Ride Club Long Sleeve Trøye
Logo T-skjorte
Adicolor Classics Trace T-skjorte
Techfit 3-Stripes Training t-skjorte
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Essentials 3-Stripes Long Sleeve T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Own the Run T-skjorte
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-skjorte
HIIT Spin Training Tanktopp
Real Madrid Essentials Trefoil T-skjorte
Adicolor Trefoil Plissé T-skjorte
Trefoil Shorts and Tee Sett
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-skjorte
Essentials Mélange t-skjorte
Adicolor Essentials Trefoil Tanktopp
Cycling Graphic T-skjorte
AEROREADY HIIT Training T-skjorte
Tennis Freelift T-skjorte
Essentials Camo Print Long Sleeve T-skjorte

Anvendelige, tidløse og klassiske t-skjorter i ulike varianter

T-skjorten er et av de mest brukervennlige og anvendelige plaggene vi har i garderoben. Uansett om du ønsker en modell i basisfarger som hvit, svart eller grått, spreke knallfarger eller t-skjorter i stilige mønstre og print, vil du garantert finne t-skjorter fra adidas som faller i smak. Vi har t-skjorter i en rekke forskjellige modeller, fra løse til ettersittende, med lang hals eller kort hals, med rundt hals eller v-hals. Vi anbefaler alle å ha et variert utvalg av forskjellige varianter, slik at du er sikker på at du har en t-skjorte til enhver anledning, enten det er til trening eller hverdags.

Hva bør du se etter i en t-skjorte fra adidas?

Når du skal velge deg ut t-skjorter fra adidas, bør du først og fremst vurdere hva du skal bruke den til. Dersom det hovedsakelig er til treningsbruk, bør du velge en modell med tekniske egenskaper som er tilpasset aktivitetene. Dette kan blant annet være fukttransporterende og pustende materialer. Dersom den skal brukes til hverdags eller fest, bør du fokusere mer på t-skjortens design og passform. Ellers anbefaler vi at du velger t-skjorter fra adidas etter personlige preferanser. Foretrekker du lange trøyer, så skal du velge det, og likeså dersom du liker kortere varianter.

Basisplagg til trening, hverdags og fest

Noe av det vi elsker med t-skjorter er de uendelige bruksområdene de har. Plagget er et naturlig valg til trening og en rolig dag hjemme, men det er også det perfekte plagget til hverdags i kombinasjon med jeans og sneakers. I tillegg kan du kombinere en stilig t-skjorte med et skjørt, et par hæler og en dressjakke på ditt neste jobbmøte. Når jobbdagen er over, kan du finne frem noen kule smykker og bytte ut blazeren med en skinnjakke. Vips, så er du klar for en tur på byen!