alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

T-skjorter

 
[2009]
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Real Madrid Essentials Trefoil T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Japan Game Day Travel T-skjorte
Tennis WC T-skjorte
Real Madrid Essentials Trefoil T-skjorte
Techfit 3-Stripes Training t-skjorte
Adicolor Classics Long Sleeve T-skjorte
Parley Adizero Long Sleeve Running T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Essentials Single Jersey Embroidered Small Logo T-skjorte
Train Icons 3-Stripes Training T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-skjorte
Mesh Overdel
Adicolor Essentials Trefoil Tanktopp
Own the Run T-skjorte
Techfit Training Long Sleeve T-skjorte
Break The Norm Tanktopp
Essentials Big Logo Cotton T-skjorte
Training AEROREADY Heather T-skjorte
Tennis New York FreeLift T-skjorte
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Techfit Training T-skjorte
Own the Run T-skjorte
HIIT 45 Seconds Fitted Tanktopp
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktopp
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Arsenal Essentials Trefoil T-skjorte
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics Trefoil T-skjorte
AEROREADY Studio Long Sleeve T-skjorte
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics Trace T-skjorte

Anvendelige, tidløse og klassiske t-skjorter i ulike varianter

T-skjorten er et av de mest brukervennlige og anvendelige plaggene vi har i garderoben. Uansett om du ønsker en modell i basisfarger som hvit, svart eller grått, spreke knallfarger eller t-skjorter i stilige mønstre og print, vil du garantert finne t-skjorter fra adidas som faller i smak. Vi har t-skjorter i en rekke forskjellige modeller, fra løse til ettersittende, med lang hals eller kort hals, med rundt hals eller v-hals. Vi anbefaler alle å ha et variert utvalg av forskjellige varianter, slik at du er sikker på at du har en t-skjorte til enhver anledning, enten det er til trening eller hverdags.

Hva bør du se etter i en t-skjorte fra adidas?

Når du skal velge deg ut t-skjorter fra adidas, bør du først og fremst vurdere hva du skal bruke den til. Dersom det hovedsakelig er til treningsbruk, bør du velge en modell med tekniske egenskaper som er tilpasset aktivitetene. Dette kan blant annet være fukttransporterende og pustende materialer. Dersom den skal brukes til hverdags eller fest, bør du fokusere mer på t-skjortens design og passform. Ellers anbefaler vi at du velger t-skjorter fra adidas etter personlige preferanser. Foretrekker du lange trøyer, så skal du velge det, og likeså dersom du liker kortere varianter.

Basisplagg til trening, hverdags og fest

Noe av det vi elsker med t-skjorter er de uendelige bruksområdene de har. Plagget er et naturlig valg til trening og en rolig dag hjemme, men det er også det perfekte plagget til hverdags i kombinasjon med jeans og sneakers. I tillegg kan du kombinere en stilig t-skjorte med et skjørt, et par hæler og en dressjakke på ditt neste jobbmøte. Når jobbdagen er over, kan du finne frem noen kule smykker og bytte ut blazeren med en skinnjakke. Vips, så er du klar for en tur på byen!