alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

T-skjorter

 
[1884]
Essentials Camo Print t-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Techfit Training Long Sleeve T-skjorte
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Neuclassics T-skjorte
Own the Run Long Sleeve T-skjorte
Techfit Training t-skjorte
Training 1/4-Zip Colorblock Long Sleeve T-skjorte
Workout Front Rack Impact Print T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Berlin Marathon 2022 T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve T-skjorte
Techfit Training Sleeveless T-skjorte
Berlin Marathon 2022 T-skjorte
Golden Chains T-skjorte - 50 år med Trefoil
Allover Print T-skjorte
Essentials Embroidered Linear Logo T-skjorte
Techfit Training T-skjorte
Run Icons Running Long Sleeve T-skjorte
Training 1/4-Zip Colorblock Long Sleeve T-skjorte
Trefoil T-skjorte
Own the Run Long Sleeve T-skjorte
Techfit COLD.RDY Training Long Sleeve T-skjorte
Adicolor Classics Trefoil T-skjorte
Run Icon T-skjorte
Club Tennis Tanktopp
Essentials Camo Print t-skjorte
Designed for Training T-skjorte
Logo T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve T-skjorte
Essentials+ Made with Nature t-skjorte
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Run Icons Running Long Sleeve T-skjorte
Sport Performance Recycled Content COLD.RDY Baselag
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktopp
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials T-skjorte
LOUNGEWEAR Essentials Slim 3-Stripes T-skjorte
Own the Run Long Sleeve T-skjorte
Adicolor Neuclassics T-skjorte
Adicolor Classics Trace T-skjorte
Training T-skjorte

Anvendelige, tidløse og klassiske t-skjorter i ulike varianter

T-skjorten er et av de mest brukervennlige og anvendelige plaggene vi har i garderoben. Uansett om du ønsker en modell i basisfarger som hvit, svart eller grått, spreke knallfarger eller t-skjorter i stilige mønstre og print, vil du garantert finne t-skjorter fra adidas som faller i smak. Vi har t-skjorter i en rekke forskjellige modeller, fra løse til ettersittende, med lang hals eller kort hals, med rundt hals eller v-hals. Vi anbefaler alle å ha et variert utvalg av forskjellige varianter, slik at du er sikker på at du har en t-skjorte til enhver anledning, enten det er til trening eller hverdags.

Hva bør du se etter i en t-skjorte fra adidas?

Når du skal velge deg ut t-skjorter fra adidas, bør du først og fremst vurdere hva du skal bruke den til. Dersom det hovedsakelig er til treningsbruk, bør du velge en modell med tekniske egenskaper som er tilpasset aktivitetene. Dette kan blant annet være fukttransporterende og pustende materialer. Dersom den skal brukes til hverdags eller fest, bør du fokusere mer på t-skjortens design og passform. Ellers anbefaler vi at du velger t-skjorter fra adidas etter personlige preferanser. Foretrekker du lange trøyer, så skal du velge det, og likeså dersom du liker kortere varianter.

Basisplagg til trening, hverdags og fest

Noe av det vi elsker med t-skjorter er de uendelige bruksområdene de har. Plagget er et naturlig valg til trening og en rolig dag hjemme, men det er også det perfekte plagget til hverdags i kombinasjon med jeans og sneakers. I tillegg kan du kombinere en stilig t-skjorte med et skjørt, et par hæler og en dressjakke på ditt neste jobbmøte. Når jobbdagen er over, kan du finne frem noen kule smykker og bytte ut blazeren med en skinnjakke. Vips, så er du klar for en tur på byen!