alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

T-skjorter

 
[1809]
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
Own the Run Long Sleeve T-skjorte
Own the Run T-skjorte
AEROREADY Studio Long Sleeve T-skjorte
Camo Graphic T-skjorte
HIIT Spin Training Tanktopp
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Logo T-skjorte (store størrelser)
Club Tennis 3-Stripes T-skjorte
Essentials Linear T-skjorte
Mesh Overdel
Graphic Print Crop T-skjorte
Trefoil Shorts and Tee Sett
Essentials Embroidered Linear Logo T-skjorte
Techfit Training Long Sleeve T-skjorte
Tennis New York FreeLift T-skjorte
Designed for Training T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor T-skjorte
Own the Run T-skjorte
Trefoil T-skjorte
Disney Daisy Duck T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Club Graphic Tennis T-skjorte
Logo T-skjorte
Run Icons Running T-skjorte
Adicolor Classics Trefoil T-skjorte
adidas Essentials t-skjorte
Designed for Training T-skjorte
Trefoil T-skjorte
adidas Designed To Move Big Logo T-skjorte
Adicolor Trefoil T-skjorte
Own the Run T-skjorte
T-skjorte
Trefoil T-skjorte
Essentials Camo Print t-skjorte
Essentials Logo Boyfriend T-skjorte
HIIT Spin Training T-skjorte
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-skjorte

Anvendelige, tidløse og klassiske t-skjorter i ulike varianter

T-skjorten er et av de mest brukervennlige og anvendelige plaggene vi har i garderoben. Uansett om du ønsker en modell i basisfarger som hvit, svart eller grått, spreke knallfarger eller t-skjorter i stilige mønstre og print, vil du garantert finne t-skjorter fra adidas som faller i smak. Vi har t-skjorter i en rekke forskjellige modeller, fra løse til ettersittende, med lang hals eller kort hals, med rundt hals eller v-hals. Vi anbefaler alle å ha et variert utvalg av forskjellige varianter, slik at du er sikker på at du har en t-skjorte til enhver anledning, enten det er til trening eller hverdags.

Hva bør du se etter i en t-skjorte fra adidas?

Når du skal velge deg ut t-skjorter fra adidas, bør du først og fremst vurdere hva du skal bruke den til. Dersom det hovedsakelig er til treningsbruk, bør du velge en modell med tekniske egenskaper som er tilpasset aktivitetene. Dette kan blant annet være fukttransporterende og pustende materialer. Dersom den skal brukes til hverdags eller fest, bør du fokusere mer på t-skjortens design og passform. Ellers anbefaler vi at du velger t-skjorter fra adidas etter personlige preferanser. Foretrekker du lange trøyer, så skal du velge det, og likeså dersom du liker kortere varianter.

Basisplagg til trening, hverdags og fest

Noe av det vi elsker med t-skjorter er de uendelige bruksområdene de har. Plagget er et naturlig valg til trening og en rolig dag hjemme, men det er også det perfekte plagget til hverdags i kombinasjon med jeans og sneakers. I tillegg kan du kombinere en stilig t-skjorte med et skjørt, et par hæler og en dressjakke på ditt neste jobbmøte. Når jobbdagen er over, kan du finne frem noen kule smykker og bytte ut blazeren med en skinnjakke. Vips, så er du klar for en tur på byen!