alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals · T-Skjorter

 
[392]
1 / 9
Sideav 9

Originals t-skjorter: Retro stil, genuin look, moderne kvalitet

Nyt av adidas' kvalitetsbevissthet, og gode løsninger både i form og funksjon, samtidig som du får de råeste vintage løsningene blant våre Originals t-skjorter. Her får du den helt rette stilen. Om det så er for å oppgradere et antrekk, stille sterk og sporty, eller nyte av en retro-inspirert stil. For en avslappet dag hjemme, på byen, eller idrettsplassen, så har vi noe for både han og henne og alle uttrykk i vår kolleksjon av vintage t-skjorter.

Sporty og retro, samt like behagelig nå som da

Løst og ledig, eller formsittende. Avslappet eller sporty. Her blant alle våre Originals t-skjorter finner du begge deler. For ditt sporty uttrykk har flere sider ved seg, og det har også våre vintage t-skjorter. Med ikoniske adidas trykk, eller en freshere farge sammen med 3-Stripes, eller et bestemt trykk av Trefoil, kan du omfavne både din sporty og din motebevisste side. adidas har våget å både se til sine originale design og hente dem opp i en oppgradert utgave, i myk og behagelig bomull, og samtidig også la designerne få leke seg med fargekombinasjoner og trykk som virkelig viser deg og seg frem. Din nye favoritt vintage topp venter på deg her.

Sporty fremtoning, det beste av gammelt og nytt i en pakke

Slapp av, heng med dine kompiser, eller se best ut på idrettsløkka. I våre behagelige retro stilfulle, Originals t-skjorter får du det beste av to verdener: Moderne kvalitet og Old School look. Selv når designet har endret seg har holdningen, uttrykket og ikoniske logoer forblitt det samme. Ta del du også i adidas' lange, kvalitetsfulle, og velkjente tradisjon for det ypperste av sport og stil. I våre vintage t-skjorter finner du frem til det beste av fortiden, kombinert med en frisk følelse av noe nytt.