alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals-t-skjorter til dame

 
[107]
1 / 3
Sideav 3

Komforten på plass i Originals-t-skjorter til dame

Originals er noe helt for seg selv. Det er derfor det heter Originals. Men selv om hver kolleksjon kommer med noe nytt, kjenner du igjen klassikerne. Med Originals-t-skjorter til dame finner du komfort i kraftig og myk bomull i collegestoff og jersey, som leverer akkurat den følelsen du er ute etter – et mykt og behagelig plagg med ventilering der du trenger det. Detaljene er med i både Trefoil og 3-Stripes, lineære logoer og de kjente kantsømmene. Du trenger bare velge mellom to ting – korte eller lange ermer, så er vi i gang.

Stilsikre kreasjoner for alle slags dager

adidas-ånden er med deg på treningsdager, men det er ingen grunn til å legge den fra seg når det er på tide med restitusjon heller. De som virkelig kjenner skatestilen eller street wear har kanskje skapet fullt av Originals-t-skjorter til dame allerede, men man kan ikke ha for mange å velge mellom. Disse kolleksjonene tar lifestyle-garderoben til et nytt nivå, og gir stilpoeng selv til de mest avslappede av dager, til kvelder hjemme eller ute med venner, og de leverer med kvalitetsmaterialer som setter prikken over i-en både for stilen og selvfølelsen din.

Basisplagg som er alt annet enn basic

Ingenting står stille, og det gjelder selvsagt mote, trender og stil også. T-skjortene til dame fra Originals holder følge med både det ikoniske uttrykket og de nyeste teknologiene, så her finner du de klassiske snittene og følelsene, i plagg som lages av resirkulerte materialer og økologisk bomull. Bruk dem som et lag under overdimensjonerte hettegensere, eller på egenhånd på varme dager. Hold dem freshe når dagen er over ved å vrenge dem før du vasker dem på moderat varme med skånsomt vaskemiddel, så holder du på fargene, sømmene og Originals-brandingen i sesong etter sesong.