alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals · Damer

 
[1661]
SAMBA OG W SvartSAMBA OG W Svart

SAMBA OG W

Originals

adidas Originals til damer

Omfavn den ikoniske Trefoil-logoen og de klassiske 3-Stripes med adidas Originals til damer. Med kolleksjon etter kolleksjon med atletisk og retroinspirert streetwear med referanser til tiår helt tilbake til 1940-tallet, har adidas Originals funnet balansepunktet mellom den klassiske adidas-arven og et moderne uttrykk. Uansett om du er ute etter løpesko, sneakers, en kul og komfortabel hettegenser eller helt bestemte vink til 80- og 90-tallet, finner du det du er ute etter fra adidas Originals til damer.

Med Trefoil og 3-Stripes i front eller langs buksen

Enten du går for en t-skjorte med oversized Trefoil-logo, eller minimalistiske treningsbukser med de ikoniske tre stripene langs benlengden, hinter du tydelige til adidas-arven. adidas Originals til damer er atletisk og annerledes – klærne skiller seg fra andre med sine klare referanser til stiler og trender av den gamle skolen. Du finner sofistikerte varianter som den klassiske Trefoil-kjolen i t-skjortestil samt klær med nyanser i pastell og nedtonet stil, så vel som fargesterke statement-klær og treningsoptimaliserte klær fra topp til tå.

Fra klassiske sneakers til futuristiske 90-tallssko

Ta en titt i arkivet med adidas Originals og det store utvalget av sko med inspirasjon fra klassikere som inntok skomarkedet på 70- og 80-tallet. Hvis du er ute etter en minimalistisk stil og enkel design, kan du ta en titt på de klassiske modellene tilhørende Stan Smith, Supercourt og Continental 80 – lave treningssko og sneakers som sikrer en avslappet hverdagsstil. Er du heller ute etter noe som får folk til å snu seg etter deg? Ta en titt på de retroinspirerte 90-tallsskoene Falcon, som kommer i vågale og lekne fargekombinasjoner og metallisk finish. Hva sier du for eksempel til knallrosa eller gull?

Vintage-inspirert tilbehør fra adidas Originals til damer

Midjevesker, ryggsekker og gymbager er blant utvalget av vintage-inspirert tilbehør fra adidas Originals til damer. Velg mellom vintage- og retroinspirert tilbehør med oversized Trefoil-logo, eller 3-Stripes-detaljer på alt fra solhatter og sokker til caps, luer og mobildeksler.