alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Originals · Damer

 
[1914]
Stan Smith Sko
Nizza Platform Sko
Samba Vegan Sko
Stan Smith Sko
Adicolor Classics Flared Leggings
Stan Smith Sko
Mid-Cut Glitter Crew Sokker, 2 par
Love Unites Trefoil T-skjorte (unisex)
Forum Low Sko
Astir Sko
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Camo Classic Ryggsekk
NMD_R1 Primeblue Sko
Forum Bold Sko
Adicolor ryggsekk
Kjole (store størrelser)
Forum Low Sko
Handball Spezial Sko
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
Adicolor Sling Bag
Astir sko
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Crew Sokker, 3 par
Astir Sko
OZWEEGO Sko
Handball Spezial Sko
NMD_R1 Primeblue Sko
Mid Cut Crew sokker, 3 par
Forum Bold Sko
Astir Sko
Adicolor Classics Adibreak Treningsbukse
NMD_R1 Sko
Tennis Hu Sko
Disney Graphic T-skjorte
Adicolor Classic midjeveske
Forum Low CL Sko
Forum Bold Sko
OZWEEGO Sko
Gazelle Sko
Tennis Hu Sko
NMD_R1 Sko
Adicolor ryggsekk
Rich Mnisi Astir Sko

adidas Originals til damer

Omfavn den ikoniske Trefoil-logoen og de klassiske 3-Stripes med adidas Originals til damer. Med kolleksjon etter kolleksjon med atletisk og retroinspirert streetwear med referanser til tiår helt tilbake til 1940-tallet, har adidas Originals funnet balansepunktet mellom den klassiske adidas-arven og et moderne uttrykk. Uansett om du er ute etter løpesko, sneakers, en kul og komfortabel hettegenser eller helt bestemte vink til 80- og 90-tallet, finner du det du er ute etter fra adidas Originals til damer.

Med Trefoil og 3-Stripes i front eller langs buksen

Enten du går for en t-skjorte med oversized Trefoil-logo, eller minimalistiske treningsbukser med de ikoniske tre stripene langs benlengden, hinter du tydelige til adidas-arven. adidas Originals til damer er atletisk og annerledes – klærne skiller seg fra andre med sine klare referanser til stiler og trender av den gamle skolen. Du finner sofistikerte varianter som den klassiske Trefoil-kjolen i t-skjortestil samt klær med nyanser i pastell og nedtonet stil, så vel som fargesterke statement-klær og treningsoptimaliserte klær fra topp til tå.

Fra klassiske sneakers til futuristiske 90-tallssko

Ta en titt i arkivet med adidas Originals og det store utvalget av sko med inspirasjon fra klassikere som inntok skomarkedet på 70- og 80-tallet. Hvis du er ute etter en minimalistisk stil og enkel design, kan du ta en titt på de klassiske modellene tilhørende Stan Smith, Supercourt og Continental 80 – lave treningssko og sneakers som sikrer en avslappet hverdagsstil. Er du heller ute etter noe som får folk til å snu seg etter deg? Ta en titt på de retroinspirerte 90-tallsskoene Falcon, som kommer i vågale og lekne fargekombinasjoner og metallisk finish. Hva sier du for eksempel til knallrosa eller gull?

Vintage-inspirert tilbehør fra adidas Originals til damer

Midjevesker, ryggsekker og gymbager er blant utvalget av vintage-inspirert tilbehør fra adidas Originals til damer. Velg mellom vintage- og retroinspirert tilbehør med oversized Trefoil-logo, eller 3-Stripes-detaljer på alt fra solhatter og sokker til caps, luer og mobildeksler.