alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals · Klær · Damer

 
[345]
1 / 8
Sideav 8

adidas Originals-klær til damer

Omfavn den ikoniske Trefoil-logoen og de klassiske tre stripene med adidas Originals-klær til damer. Med kolleksjon etter kolleksjon med atletisk og retroinspirert streetwear med referanser til tiår helt tilbake til 1940-tallet, har adidas Originals funnet balansepunktet mellom den klassiske adidas-arven og et moderne uttrykk. Uansett om du er ute etter en kul og komfortabel hettegenser eller helt bestemte vink til 80- og 90-tallet – som de ikoniske buksene med knapper langs benlengden, finner du det du er ute etter med adidas Originals-klær til damer.

Trefoil og 3-Stripes

adidas Originals-klær til damer er atletiske og annerledes, med klare referanser til stiler og trender av den gamle skolen, med spesielt fokus på de glade 80- og 90-åra. Du finner sofistikerte varianter som den klassiske Trefoil-kjolen i t-skjortestil, samt klær med nyanser i pastell og nedtonet stil, så vel som fargesterke statement-klær og treningsoptimaliserte klær fra topp til tå. Enten du går for en t-skjorte med oversized Trefoil-logo eller minimalistiske treningsbukser med de ikoniske tre stripene langs benlengden, sender du tydelige hint til adidas-arven – det er akkurat det adidas Originals handler om.

Treningsdresser og bodysuits

Fullfør stilen med et lite #throwback til 80-tallet – fra topp til tå. Du finner en rekke overdeler og underdeler i ulike stiler som du enten kan mikse og matche, eller velge i samme stil. Selv om trender kommer og går, kan du være sikker på at de ikoniske treningsdressene fra adidas aldri går av moten. Uansett om det er yoga, fotballtrening, enkle ærender eller TV-titting du har på timeplanen, slår det aldri feil med treningsdresser og bodysuits fra adidas Originals.