alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Originals-klær

 
[1338]

adidas Originals-klær

Fyll garderoben med kule og komfortable adidas Originals-klær – og omfavn adidas-arvens ikoniske detaljer gjennom oversized Trefoil i front og ikoniske 3-Stripes langs benet. Med kolleksjon etter kolleksjon med atletisk og retroinspirert streetwear med referanser til tiår helt tilbake til 1940-tallet har adidas Originals funnet mellompunktet mellom den klassiske adidas-arven og et moderne uttrykk. Ta en titt på utvalget av adidas Originals-klær i nettbutikken, og finn nye favoritter blant alt fra hettegensere og utejakker til tights, shorts og treningsdresser.

En moderne #Throwback-stil i treningsdress

De mest klassiske variantene av den ikoniske treningsdressen stammer fra 80-tallets treningsdresskultur og er utformet i trikotstoff. Du kan gå for en fullført stil i heldress i samme farge og stil eller kombinere for eksempel en klassisk Firebird-jakke i trikotstoff med lette og løse vindbukser i resirkulert polyester. Uansett hva du går for, er du sikret en avslappet stil som oser av selvtillit og 80- og 90-tallsvibber.

Trefoil og 3-Stripes

adidas Originals-klær er designet for å være annerledes – med klare referanser til stiler og trender av den gamle skolen, med spesielt fokus på de glade 80- og 90-åra. Du finner innovative design fra spennende samarbeid, blant annet med Pharrell Williams, og retroinspirerte anorakker og jakker i en nedtonet stil, så vel som fargesterke statement-klær og treningsoptimaliserte klær til løping og sport. Enten du går for en t-skjorte med oversized Trefoil-logo eller minimalistiske treningsbukser med de ikoniske tre stripene langs benlengden, sender du tydelige hint til adidas-arven – akkurat det adidas Originals handler om. Og uansett om du er ute etter en kul og komfortabel hettegenser, eller helt bestemte vink til 80- og 90-tallet, som de ikoniske buksene med knapper langs benlengden, finner du det du er ute etter i utvalget adidas Originals-klær.