alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Falcon sko

 
[3]

F?alcon sko fra adidas i forskjellige farger

90-talls inspirerte adidas Falcon sko sklir uanstrengt inn i garderoben til omtrent alle som elsker hot gatemote, takket være en retro, chunky silhuett. Dette er statement-sko som designes i en edgy, urban stil, samtidig som de ikoniske modellene holder seg moderne i sesong etter sesong. Modellene er tilgjengelige i mange forskjellige farger og med ulike motiver, slik at du kan enkelt skape en sporty, kul look som fremhever personligheten din. I tillegg til sikker stil, er komforten også godt ivaretatt med støttende og dempende såler. adidas Falcon sko er designet i en klassisk 90-talls løpeskostil med stabiliserende Torsion System. Torsion System beveges naturlig mellom hæl og forfot, og systemet tillater foten å tilpasse seg underlaget ved hvert tråkk. Du får også ekstra støtte. Dermed kan teknologien bidra med å gi bedre beskyttelse, stabilitet og kontroll. Enkelte modeller er spesielt tilpasset dameføtter, og dermed sitter skoen godt på foten.

Skap en sporty gatestil med Falcon sko

Dersom du elsker en edgy gatestil, er Falcon sko et godt valg for deg. Designet tar oss tilbake til den rebelske, frihetselskende atmosfæren på 90-tallet, hvor det virkelig var lov å eksperimentere med kunst, mote og musikk. Skoene er kule med både leggings og jeans, samtidig som du kan leke deg med kontraster ved å kombinere det sporty med det elegante. 90-tallet var kjent for å fremheve uventede og edgy detaljer i antrekket, og du kan enkelt oppnå akkurat det samme Falcon sko. Bruk for eksempel fargesprakende modeller med skjørt, myke hettegensere, beanie lue og øreringer for å virkelig fremheve din individuelle stil. Takket være den gode komforten, er du klar til å virkelig gjøre gatene om til din personlige catwalk. Små moteløver trenger heller ikke å føle seg utenfor. Falcon fås også i barnemodeller, og dere kan dermed ha matchende antrekk neste gang dere skal til byen sammen.