adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Continental 80

 
[121]
1 / 3
Sideav 3

adidas Continental 80

80-tallet er tilbake i en moderne og oppdatert drakt, med adidas Continental 80 – en klassisk og stilren sneakers som aldri ble helt arkivert. Disse retroinspirerte skoene har et nedtonet utseende med nøytrale fargepaletter – noen i pastell med hint til de glade 80-åra, andre i mer utforskende farger og mønstre (tenk sølv, dyretrykk og glitrende rosa!). Men det er ikke bare nostalgien og fargekombinasjonene som inviterer til å ta på seg disse – adidas Continental 80 kommer med en rekke tekniske spesifikasjoner og fordeler som sikrer at valget blir enkelt når du er på leting etter en stilren, klassisk sneaker.

Lukking med lisser eller borrelås

Velg selv om du foretrekker en modell med lisser eller borrelås når du ser på utvalget sko i adidas Continental 80-kolleksjonen. Ved å velge sko med brede borrelås-stropper, hentes de nostalgiske retrovibbene frem for det ultimate retroinspirerte uttrykket – perfekt for deg som lengter etter 80-tallets duse pasteller og glade musikk.

Myk og komfortabel på innsiden – hard utenpå

adidas Continental 80 kommer med enten overdel i skinn, fullnarvet skinn eller en blanding av nubuck og kanvas. De vulkaniserte variantene skiller seg fra de andre ved å ha en overdel av kanvas med en forsterket tåhette av nubuck samt en yttersåle av vulkanisert gummi – som sammen sikrer en enkel og nedtonet stil med komfort som tredje nøkkelord! Alle variantene har enten tekstilfôr eller fôr i collegestoff på innsiden, som sikrer at foten holdes myk og komfortabel, mens sålen sikrer god stabilitet og utmerket grep både inne og ute. Se gjerne også etter OrthoLite®-innleggssåle og EVA-mellomsåle for økt komfort.