alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Continental 80 sko

 
[3]

Tidløse klassikere fra adidas Continental 80-kolleksjonen

Disse retroinspirerte skoene vil sende deg rett tilbake til 80-tallet, men vi har selvfølgelig gitt dem en moderne touch slik at de vil gli rett inn i garderoben din. Vi blir aldri lei av dette spreke tiåret som virkelig satte sitt preg på moteverdenen, og disse 80-tallsinspirerte skoene er rett og slett tidløse klassikere som vil heve garderoben til neste nivå. adidas Continental 80-kolleksjonen har noe for enhver smak og stil – fra nøytrale og allsidige modeller i svart eller hvitt til glade pastellfarger og spreke mønstre. Kanskje dyretrykk eller blomster er din greie, eller hva med litt glitter og knallfarger? Her finner du et stort utvalg til både dame og herre, og vi har selvfølgelig ikke glemt av smårollingene eller tenåringene heller. Nå kan hele familien oppnå den sporty vintage-stilen.

Garantert ytelse, komfort og stil

Med adidas er du selvfølgelig garantert fottøy som byr på både komfort og stil – uansett om de brukes til hverdag eller trening. Her finner du modeller med blant annet OrthoLite®-innleggssåle og EVA-mellomsåler for enestående komfort, yttersåler i vulkanisert gummi, forsterkede tåhetter og robust koppsåle i gummi for godt grep og stabilitet. Flere av modellene kommer dessuten med en splittet koppsåle, noe som sikrer enda bedre fleksibilitet. For ultimat komfort er skoene dessuten fôret med myke og deilige materialer – fra sval tekstil til god og varm fleece. I kolleksjonen adidas Continental 80 kan du velge mellom modeller i flere ulike materialer, slik at du kan finne en favoritt som passer nettopp dine behov. Overdelene kommer i alt fra praktisk og allsidig skinn og vevet jacquard til elegant og silkemyk sateng og semsket skinn. adidas Continental 80-kolleksjonen er perfekt for de som er opptatt av å holde på stilen uten at det går på bekostning av hverken komfort eller kvalitet. Er du klar for å bringe litt retrovibber inn i garderoben?