alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Weekend bags

 
[60]
Y-3 Classic Holdall SvartY-3 Classic Holdall Svart

Y-3 Classic Holdall

Y-3

Garment Duffelbag GråGarment Duffelbag Grå

Garment Duffelbag

Golf

Duffelbag GråDuffelbag Grå

Duffelbag

Originals

HYBRID DUFFLE GråHYBRID DUFFLE Grå

HYBRID DUFFLE

Menn Golf

1 / 2
Sideav 2

Finn perfekte weekend bags til helgeeventyr

Drømmehelgen venter, og du står klar til å pakke. Men hvordan skal du få med deg alle tingene på en praktisk måte? Weekend bags er et perfekt valg, enten det er en helg med trening, kamp og sport som står for tur eller du skal kose deg i en storby i helgen. Dette er praktiske og store duffle vesker med praktiske egenskaper og et sporty design, og de rommer alt fra sportsutstyr til klær. Mange av dem prydes med 3-Stripes og Trefoil, og det er ingen tvil om at det er adidas som har produsert dem. adidas har for mange sportsinteresserte blitt et navn som forbindes med høy kvalitet. Dette er derfor duffle vesker med høy slitestyrke og gode bæreegenskaper. Mange av dem har eget skorom, slik at du slipper å skitne til bagen din og tingene dine med møkkete sko. Disse bagene passer ypperlig for deg som for eksempel spiller fotball eller løper i terreng. Mange av bagene har dessuten inner- og ytterlommer, slik at du kan sortere tingene dine og ha god kontroll på hvor du har lagt hva.

Få plass til alt du trenger med store duffle vesker

Mesteparten av våre weekend bags kommer med forskjellige stropper og bæreløsninger. Du kan for eksempel bære den med deg i hånden din, eller du kan bruke den lange stroppen til å kaste den over skuldrene dine. Veskene er dessuten tilgjengelig i ulike farger, slik at du enkelt kan velge en som passer best for nettopp din stil. Hvis du synes at det er vanskelig å velge, hvorfor ikke velge flere varianter? I så fall kan du variere bagen etter antrekk og anledning. Hvis du vil slå et slag for miljøet, anbefaler vi at du velger en bag som lages av resirkulert polyester for å unngå sløsing av ressurser.