alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals vesker

 
[86]
SST Ryggsekk SvartSST Ryggsekk Svart

SST Ryggsekk

Originals

Ryggsekk SvartRyggsekk Svart

Ryggsekk

Originals

1 / 2
Sideav 2

Sporty retrostil med vintage vesker fra adidas

Dersom du elsker retro vibber, samtidig som du føler deg sporty og klar for eventyr – ja, da må du se på våre vintage vesker og ryggsekker. Våre adidas Originals bags er klassiske bager og ryggsekker som fullføres med ikoniske 3-Stripes og Trefoil-emblem. Mange av dem er ensfargede, slik at logoen kommer i fullt fokus. Ryggsekkene passer ypperlig når du ønsker å bære utstyret ditt med deg på ryggen. Du får plass til alt fra løpesko til mobil her i disse ryggsekkene, alt etter hvilken størrelse du velger. Du finner også klassiske vesker med plass til en bærbar PC, og disse er midt i blinken for deg som digger en retro 90-talls stil. Du rocker gatemoten lett som ingenting med en retro veske som dette over skulderen din! Ikke minst, så kan du bruke dem når du skal ut og fly. Du får lett plass til boardingkort og passet ditt i ytterlommen, mens du pakker ned høretelefoner, bok og litt snacks inne i selve vesken.

adidas Originals bags: God plass til sportsutstyr

Dersom du trenger vintage vesker og bager til å oppbevare sportsutstyret ditt, anbefaler vi å velge en romslig variant med plass til sko, drikkeflaske, klesbytte og andre viktige saker. Mange har atskilt lomme for å oppbevare løpesko og fotballsko, slik at du slipper å skitne til tingene dine. Hvis du skal ut og reise, er derimot en midjeveske svært praktisk. Du slipper å bekymre deg for lommetyver, og du har et stort utvalg av design og farger å velge blant. Det er lett å finne en variant som matcher din personlige stil. En diskré ryggsekk i sort, brun eller grå passer bra om du pendler til og fra jobb, og du ønsker å få med deg alle sakene dine på en behagelig måte. Stroppene og designet er utviklet for mest mulig komfort og støtte.