alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite gensere

 
[30]

Tidløse hvite gensere fra adidas

Vi har hvite gensere til både kvinner og menn som passer for ethvert formål. Uansett om du skal ha en ny hettegenser eller treningsgenser, er det første du bør gjøre å vurdere hva du skal bruke genseren til. Dersom du skal ha den til utendørstrening, anbefales det å velge en langermet variant i pustende, fukttransporterende materialer. En hvit fotballgenser er ypperlig til trening, takket være teknologien AEROREADY som fjerner fukt. Treningsgensere med tommelhull passer derimot bra til løpeturer i skog og mark eller på golfbanen en kjølig vårdag. Enkelte av dem fås med refleksdetaljer, noe som øker både sikkerhet og synlighet på overskyede dager.

Stort utvalg av hvite jumpere

En hvit genser kan kombineres med alle andre farger og fungerer derfor perfekt som et basisplagg i garderoben. Det er viktig å føle seg vel selv på trening, og en ny jumper er ofte akkurat det som skal til for å motivere deg over dørstokkmilen. Du finner dessuten trendy, men sporty hettegensere blant utvalget vårt. Disse passer ypperlig når du vil style opp hverdagsantrekket. Menn kan med hell bruke en hvit sweater sammen med en skinnjakke, jeans og sneakers for å skape en tøff look. Damene kan kjapt sette sammen et hot streewear-antrekk ved å kombinere hettegensere med skjørt, boots og en beanielue på hodet.

Mange forskjellige stiler

Genserne kommer i mange forskjellige stiler. Enkelte modeller fås i klassiske 3-Stripes som adidas er så kjent for. Store, behagelige jumpere i collegestoff er herlige når du skal slappe av hjemme med romslige, myke plagg. Andre plagg har rene snitt og tettsittende fasonger, og disse er svært stilige når du styler dem opp med trendy tilbehør. Det som er så fint med diskré farger som hvitt, er at fargen passer til omtrent alt annet du måtte ha i garderoben. Hvitt kan tone ned et ellers fargesterkt antrekk, eller du kan bruke plaggene til å fremheve den rene, klassiske stilen din.