alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas originals-sko til dame

 
[695]
Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

adidas Originals-sko til damer

Omfavn den ikoniske Trefoil-logoen og de klassiske tre stripene med adidas Originals-klær til damer. Med kolleksjon etter kolleksjon med atletisk og retroinspirert streetwear med referanser til tiår helt tilbake til 1940-tallet, har adidas Originals funnet balansepunktet mellom den klassiske adidas-arven og et moderne uttrykk. Uansett om du er ute etter enkle løpesko eller kule sneakers med helt bestemte vink til 80- og 90-tallet, finner du det du er ute etter med adidas Originals-sko til damer.

Ta en titt i arkivet med adidas Originals og det store utvalget av sko med inspirasjon fra klassikere som inntok skomarkedet på 70- og 80-tallet. Med adidas Originals-sko til damer har du gode muligheter for å finne retroinspirerte par som passer din stil og personlighet!

Fra klassiske sneakers …

Hvis du er ute etter en minimalistisk stil og enkel design, kan du ta en titt på klassikere i Stan Smith-kolleksjonen eller modeller som Supercourt og Continental 80. Dette er lave treningssko og sneakers med en enkel utforming, inspirert av populære 70- og 80-tallsmodeller, enten fra arkivet eller som aldri gikk av moten. Med disse minimalistiske sneakersene er du sikret en avslappet hverdagsstil og komfortabel gange.

… til futuristiske 90-tallssko

Er du heller ute etter noe som får folk til å snu seg på gata? Ta en titt på de retroinspirerte 90-tallsskoene Falcon, som kommer i vågale og lekne fargekombinasjoner samt metallisk finish. Hva sier du for eksempel til knallrosa, gull eller dyremønster i kombinasjon med elleville farger? Du har også andre spennende modeller i futuristisk stil, som Crazy BYW, og de høye Sambarose-skoene i knallrosa og glitter, hvis du skulle ønske litt høyere WOW-faktor.