alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Originals-sko

 
[1638]

adidas Originals-sko

Når adidas åpner arkivet for å trekke frem tidligere favoritter, så er det enten i form av trendy Originals-plagg eller moderne nyutgivelser av klassiske adidas Originals-sko som aldri går av moten. Blant disse finner du Stan Smith, Superstar og Falcon i tillegg til et stort utvalg av andre retroinspirerte adidas Originals-sko og -sandaler.

Stan Smith – ikoniske tennissko med lang historie og evig appell

Gå i tennislegenden Stan Smiths fotspor med det som har blitt et av adidas’ mest populære produkter – adidas x Stan Smith. Den aller første varianten av den nå ikoniske tennisskoen kom på banen i 1971, men er i senere tid oppdatert til å matche moderne krav og stiler – med oppdaterte tekniske spesifikasjoner og kule detaljer som transformerer tennisskoen til en kul sneaker som kan brukes til alt. Se for eksempel etter modeller med slangeskinn-trykk eller retro borrelås – eller gå for en klassisk, minimalistisk variant i hvitt!

Superstar – klassiske basketsko med den ikoniske skalltåen

Som den første lave skinnskoen innen basketball kom Superstar i første utgave allerede i 1969, og har siden den gang trukket til seg blikk på grunn av sin ikoniske utforming med rillet skalltå i gummi, den tykke gummisålen og det klassiske designet med 3-Stripes og nedtonede farger. Ta en titt på Superstar 80s-modellen, som er inspirert av 80-tallets Superstar-design, med en overdel i glatt skinn og klassisk hvit utforming.

Falcon – adidas Originals-sko med et lekent vink til 90-tallets rave-kultur

Ute etter sko som får folk til å snu seg på gata? Ikke se lenger enn 90-tallsfavoritten adidas Originals Falcon – en sko inspirert av 90-tallets EDM og rave-kultur, sterke farger og rebelske ånd. 90-tallets rebelske, ubekymrede ånd og stiltrendene knyttet til samme tiårs rave-kultur er blant inspirasjonskildene, og du finner lekne fargekombinasjoner med sterke nyanser og myke pasteller om hverandre – eller gull, sølv eller andre varianter med metallisk finish, hvis det er å foretrekke. Du finner også mer nedtonede utgaver i hvitt og svart.