alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Originals-sko

 
[1196]

adidas Originals sko for deg som elsker vintage sko

Er du av dem som elsker vintage, vil du elske adidas Originals sko. Det er ikke tilfeldig at vi fortsatt har det originale designet i utvalget vårt. Videreutviklet med mer komfortable, slitesterke såler og ventilerende sko, blir vår vintage sko til en bare større og større favoritt nettopp på grunn av stilen. adidas Originals sko kommer tilbake i tiår etter tiår helt fra de slo an på basketballbanen på 1970-tallet, til de ble tatt ut på gata av musikere på 1980-tallet og videre inn i gatemoten på 1990-tallet. Den klassiske silhuetten med sine 3-Stripes kommer stadig tilbake og alltid med innovativ teknologi i bunnen for at du skal kunne yte ditt aller beste.

Finn de perfekte vintage skoene til deg

Enten du leter etter den perfekte basketballskoen eller du vil finne en kul vintagestil som passer til deg, kan du finne en som passer perfekt til deg i vårt utvalg av klassikere. I mengden av unike klassiske joggesko finner du flere ikoner som bare fortsetter den tunge arven som adidas etter hvert har fått. Med moderne innovativ teknologi som kontrollerer både odør og fukt, og såler som gir deg energi tilbake for hvert skritt du tar, kan du trygt velge en klassiker.

Moderne og klassiske 3-Stripes

adidas joggesko er ikke vanlige joggesko, men joggesko spekket med vårt design og nyeste teknologi. Vi lytter til kravstore atleter, noe som kommer deg også til gode. Enten du velger deg en vintage klassiker i vårt utvalg av sko eller du heller vil ha en av de moderne designene, kan du forvente deg det aller beste fra skoene. Finn deg en 3-Stripes-favoritt og forvent støtte, energi og komfort. Enten du skal yte ditt beste på trening eller du bruker dem til fritidssko, kan du forvente mye fra adidas.