alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Stan Smiths

 
[167]
kolleksjoner
Pris
kr161 - kr1 599
1611599
1 / 4
Sideav 4

Klassisk, tidløs og legendarisk: Stan Smiths adidas

Det er ingen tvil om at den klassiske tennisskoen Stan Smiths adidas er en legende innen moteverdenen. Tennisskoen har vært elsket og yndet i over fire tiår nå, og vi tør å påstå at skoen er omtrent like legendarisk som den berømte tennisspilleren selv. Stan Smith vant 1972 Wimbledon Grand Slam, og han har siden den gang vært ambassadør for den avanserte, men stilfulle skoen. Selv om silhuetten og den sporty elegansen har bestått i mange år, er det ingenting som er foreldet med egenskapene og funksjonen. Tvert imot, dette er tennissko som er skapt for rå ytelse og sikker stil. OrthoLite®-innleggssåle sørger for god komfort og støtte for beina, samtidig som sofistikerte detaljer som skinnfôr, logo på hælflikk, 3-Stripes og Stan Smith-logo gir en følelse av avslappet luksus. Det er hovedsakelig nøytrale farger som går igjen, men du kan også finne mønstrete sko og sko i spennende farger for deg som elsker å skille deg litt ut.

Sporty mote for sporty mennesker: adidas Originals Stan Smith

Det er få joggesko som passer like fint til dressbukser som til joggebukser, men det klarer Stan Smiths adidas med glans. Det er enkelt å inkludere skoen i omtrent ethvert antrekk, takket være rene detaljer og nøytrale farger. Modeller som er helsvarte passer godt til fine anledninger, mens hvite og fargesterke varianter kan brukes både til hverdags og uformelle fester. Du kan også bruke skoene til jobb, skole eller når du skal ut og henge med venner. Du finner adidas Stan Smiths i barnestørrelser for små moteløver, samt dame- og herremodeller. Dermed kan hele familien kle seg opp i matchende tennissko. Barnemodellene fås med praktiske borrelåser istedenfor lisser, slik at barna ikke får problemer med å ta av og på seg skoene sine selv.