alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith

 
[63]
Med sneakers fra adidas Stan Smith får du den samme klassiske komforten, den samme klassiske stilen, men nå laget på nye vis med resirkulerte materialer som Primegreen og bærekraft i fokus.
1 / 2
Sideav 2

Ta steget videre med Stan Smith

adidas handler om bevegelse, framdrift og framsteg. Ikke bare når det gjelder sport, men også når det gjelder mote og ikke minst miljø. adidas har nå tatt steget framover, og begynt å produsere de klassiske, velkjente Stan Smith sneakersene i samme gode kvalitet og komfort, men med nye – eller heller gamle – materialer som resirkulert Primegreen. På den måten beveger de seg i riktig retning for omverdenen, og du kan nå bli med på reisen.

Sportslig fortid, stilriktig framtid med adidas Stan Smith

adidas Stan Smith startet som en tennisinspirert sko, etter tennisspilleren med samme navn. Etter hvert utviklet skoen seg til å bli en viktig del av moteverdenen, og har hatt opptredener på moteshow og inspirert til utallige stilfulle samarbeid. Nå er skoen kanskje den mest kjente fra adidas, og her får du fortsatt den sportslige arven som går hånd i hånd med fashion. Stan Smith kan brukes sammen med alt fra findressen og -kjolen, til streetwear, klassiske jeans og t-skjorter, og alt der imellom. Valget og mulighetene er dine.

Det ligger i de små detaljene

Forskjellen på tap og vinn ligger ofte i de små detaljene, og det er også det subtile som skiller Stan Smith fra mengden. Med minimalistiske perforerte 3-Stripes, en signaturgrønn hæl og en skisse av selveste legenden Stan Smith på tunga, er denne ikoniske skoen noe for seg selv, som definitivt skiller seg ut i mengden på det mest smakfulle vis – akkurat slik du også vil. Ta del i den lange tradisjonen, produsert med det samme engasjementet, men med en ny og bærekraftig vri.