alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Supercourt

 
[6]

Klassisk tennissko med en moderne vri: adidas Supercourt

adidas Supercourt er en moderne tolkning av og en hyllest til flere generasjoner med tennissko. De klassiske, stilrene elementene fra tidligere tennissko får en moderne tilnærming, blant annet med en tykk og god koppsåle som lar deg tråkke uanstrengt rundt i asfaltjungelen. Supercourt adidas tilhører Home of Classics-kolleksjonen. Den har et lett gjenkjennelig utseende med perforerte 3-Stripes på siden og den formede koppskålen. Materialet består av smidig og mykt skinn. Skoen lukkes med lisser og yttersålen er av gummi. En lys hvitfarge går igjen på de fleste av modellene, men enkelte er designet med innslag av både sterke og duse farger for variasjon. Skoene kan enkelt styles til forskjellige anledninger. De passer godt til gatemote, samtidig som den rene stilen gjør at du kan bruke dem på neste fest også. Den friste og enkle stilen passer nemlig godt til jeans, leggings, kjoler og skjørt, treningsbukser og joggebukser. Se gjerne etter varianter med OrthoLite®-innleggssåle for topp komfort hele dagen lang.

Chunky og dristige Supercourt adidas

Selv om det enkle og stilrene dominerer svært mange av modellene, kan det noen ganger dukke opp vågale varianter for dem som ønsker å virkelig gjøre et inntrykk. Disse modellene preges av en moderne og oppgradert tolkning av den klassiske tennisskoen og har vibber som er både retro og futuristisk på én og samme tid. Du kan for eksempel kjøpe skoen med stor og chunky hæl, perfekt for deg som elsker å eksperimentere med looken din. Du finner også varianter med mønstre og sterke farger. Disse modellene er et morsomt og spennende innslag i enhver skogarderobe. Dersom du ønsker å vektlegge det spenstige designet, anbefaler vi å tone ned antrekket for at skoen skal få fullt fokus. Hvis du derimot vil dra stilen helt ut, bør du velge fargesterke klesplagg som komplementerer modellens dristige stil.