alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herretights

 
[21]

Gi treningsøkta et løft med tights fra adidas

Riktig herretights kan ta treningen din til et helt nytt nivå. Gjør deg klar til å ta aktiviteten med storm – enten du skal løpe en tur, tøye eller ha leg-day på treningsstudioet. adidas skaper tights med teknologi som sørger for at du kan gjennomføre enhver økt med glans. Pustende, hurtigtørrende og fuktkontrollerende stoff sørger for at du føler deg komfortabel igjennom hele økta. Med leggings fra adidas samt kompresjon som former seg etter kroppen er du trygg på at den sitter godt, samtidig som du får støtten du trenger. adidas har flere tights for menn med stoff som motvirker lukt, slik at du kan føle deg vel. Vi har teknologiske tights for både inne- og utendørsbruk med UV-beskyttelse for ekstra trygghet. For mørke høstkvelder finner du tights med 360-graders refleks. adidas er også stolt av å tilby leggings for menn med praktiske løsninger, for eksempel har vi tights med fuktsikre glidelåslommer, slik at ID-kortet ditt holder seg tørt igjennom økta på treningssenteret.

Finn din herretights

Første steg på veien for å ta treningen din til neste nivå er å finne leggings som passer for deg. Kanskje har du en klassisk stil der tights i nøytrale farger funker bra, eller kanskje du ønsker å skille deg ut med farger eller mønster? Uansett hva du velger, har vi herretights i ulike farger, lengder, mønster og med ulik teknologi – slik at du er sikker på å finne tights som passer for deg.

Erfaring skaper perfeksjon

adidas har lang erfaring med å designe herretights, og vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd. Vær trygg på at vår teknologi gir deg tights som kan løfte treningen din til et nytt nivå. Klikk deg igjennom våre kolleksjoner av tights for menn, og finn din favoritt.