alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Herretights

 
[30]

TIGHTS FOR HERRE

Finn kreative løsninger, og miks og match blant atletiske antrekk med utgangspunkt i komfortable tights for herre. Sjekk ut de prestasjonsbaserte teknologiene som hjelper deg med å holde fokus og modernisere treningslooken.
Løpetights – eller shorts?
Å trene ute eller løpe i terrenget innebærer at du har større risiko for uventede distraksjonsmomenter. Busker, vann og kvister er plutselig i veien, så løpetights kan være nyttig da det dekker mer av kroppen enn shorts. Flere typer løpeshorts for herre har imidlertid innebgyde lag med leggings under shortsene, i tekniske materialer som climacool®, med ventilerte mesh-detaljer, så du holder deg tørr og komfortabel.
Kompresjonsbukser for herre
Ta treningen til nye høyder med kompresjonsbukser for herre som frigjør bevegelsesmønsteret med maksimalt pustende egenskaper og luktkontroll, slik at du kan takle enhver utfordring. Se etter svettetransporterende climalite®-stoff i kompresjonsbukser og t-skjorter med soneventilasjon og antifriksjonssømmer, så du holder deg kjølig og komfortabel under hele treningsøkten.
Lette løpetights for herre
Superlette tights som transporterer svetten fra kroppen er ideelt for deg som vil løpe lenge uten distraksjoner. En rekke herretights fra adidas kommer med SPRINTWEB-kompresjonsdesign med strategiske print som støtter musklene under utholdenhetstrening. Se etter mesh-detaljer som målretter der du svetter mest, for å få mer luft mot huden, slik at du kan teste grensene i varme temperaturer.
Treningstights for herre
Treningstights for herre er ofte kortere for målspesifikk kompresjon og komfort – en ideell løsning under treningsshorts for basket og andre treningsformer. Se etter TECHFIT for å sikre at tightsene har ultramyke sømmer, så du reduserer friksjon og øker den komfortable, ergonomiske passformen.