alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

¾ leggings

 
[10]

Spekket med moderne teknologi og funksjonalitet er ¾ leggings den perfekte turkameraten 

Løpetights har mange fordeler og er noe alle som er glad i løping bør investere i. Hos adidas har vi et imponerende utvalg av forskjellige løpetights som vil hjelpe deg å yte maksimalt, enten du skal løpe ute i skogen, på løpebane eller prøve deg på et maraton med vennegjengen. Våre løpetights er designet i en tettsittende passform for å oppnå maksimal komfort og bevegelighet. Våre tights har også en strammesnor som gjør det enkelt å regulere det elastiske livet og få en passform som passer til din kropp. Kombinasjonen av resirkulert polyester og elastan gir et plagg som effektivt ventilerer ut fuktighet og absorberer svette, slik at du kan løpe over lengre avstander uten å bli klam. Våre løpetights har sikre lommer og kommer med smarte reflekser så du også kan løpe om kvelden.

Teknologi og fantastisk innovasjon som gir deg den ultimate løpeopplevelsen

Gjennom innovasjon og utvikling er våre leggings det beste valget for alle vordende løpere som ønsker å løpe både raskt og over lengre distanser. Bruken av Primegreen gir vårt plagg mange muligheter fordi teknologien sørger for at det kjennes ekstra lett mot kroppen. Plaggets lave vekt bidrar også til ekstra styrke og fleksibilitet. I tillegg til dette sørger bruken av refleks for at du kan løpe ute om kvelden eller når det er mørkt uten å være bekymret for din egen sikkerhet. De sikre lommene bidrar til at det er enkelt å ta med seg mobil eller nøkler på tur, som er svært praktisk. Den korte lengden bidrar også til at dette er tights som kan brukes hele året, både innendørs og utendørs.

Ulike stilkombinasjoner med din nye, friske og legendariske leggings

Våre leggings har et klassisk design og det betyr at de kan brukes overalt, for eksempel med et par sneakers eller en hettegenser. Den enkle passformen gjør at du enkelt kan kombinere leggings med en lett ytterjakke, en bomullsgenser og noen gode løpesko fra adidas. Vi anbefaler at man vasker tights på maksimalt 40 grader og unngår rens og blekemidler.