alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde strømpebukser

 
[9]

Stilige og elegante røde tights

Det er få, om noen, plagg som har tatt verden med storm slik som den moderne tightsen har gjort over de siste par årene. Tightsen har blitt et symbol på trening, helse og en aktiv livsstil. Vi har allerede lang erfaring med å lage tights av ypperste kvalitet som skal være funksjonelle, smarte og hjelpe deg med å yte best på trening eller som et komfortabelt basisplagg i din garderobe. Derfor er våre røde tightser blitt et ikon og et must for alle som vil skille seg ut, samtidig som de vil gi treningen et løft. Våre røde strømpebukser lages med tettsittende passform for å sikre god kontakt mot huden og kommer med elastisk snor slik at du kan regulere hvor stramt tightsen skal sitte etter eget ønske. Vår tights er laget i en superbehagelig blanding av dobbeltstrikket resirkulert polyester, elastan og vanlig polyester for å sikre bærekraft og holdbarhet i toppklasse. AEROREADY-teknologien sørger for at fukt fraktes vekk på en effektiv og diskret måte slik at du holder deg tørr under trening eller i varmt vær. Videre kommer også tightsen med smart og funksjonell refleks som dekker 360 grader for optimal sikt og sikkerhet ved mørkets frembrudd.

Hvordan velger jeg riktige strømpebukser og leggings, og hva bør jeg tenke på?

Det viktigste er å velge en rød tights som passer til ditt bruk, din kropp og som kjennes behagelig. Det vil si at den skal sitte stramt over lår og hofter, men samtidig ikke være så stram at den hindrer fri bevegelse ved trening eller annen aktivitet. Noe annet som er viktig å huske på, er å kjøpe en rød tights som er i riktig lengde basert på bruk og temperatur. Ved løping utendørs og eksponering for kaldere vær, kan det være lurt med en lengre tights, og en kortere variant ved varmere vær.