alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sømløse strømpebukser

 
[34]

Spenstige og ikoniske sømløse strømpebukser laget for en aktiv hverdag

Hos adidas har vi et stort utvalg av kule og freshe tights til kvinner og menn som passer perfekt til trening og andre aktiviteter. Konstruert i en superbehagelig blanding av resirkulert polyester og elastan for maksimal effekt, bestående av 89% polyester og 11% elastan. Disse tightsene er designet for et høyt elastisk liv som er med på å støtte kroppen samt at det bidrar til en elegant profil. Du finner også en praktisk lomme på innsiden av livet bak som passer perfekt til oppbevaring av mindre gjenstander som nøkler, kredittkort eller annet. Videre har vi designet disse tightsene i en trekvart lengde, som virker behagelig og som er pustende i varmt vær.

De mest avanserte tightsene på markedet som kombinerer rå kraft med stilig eleganse

Den figursydde passformen bidrar til at tightsene sitter ekstremt bra på kroppen, samtidig som de kjennes komfortable over lang tid. Dette sørger også for en tights som fungerer særlig bra til treningsformer som yoga, turning eller aerobic hvor det stilles store krav til fleksibilitet, koordinasjon og styrke. Videre bidrar interlock kombinasjonen av polyester og elastan til en tights som er lett, pustende og som ikke kjennes for varm utendørs eller ved bruk på et treningsstudio eller en idrettshall. Dette er særlig en fordel for personer som trener mye ute i varmt vær.

Bruk din kule og trendy tights som du vil

Vi utviklet våre sofistikerte tightser for å se like bra ut på treningsstudioet som i byen, slik at du alltid føler deg komfortabel. Enten du er ute med venner på kafe eller skal sykle til jobb vil du dra fordel av det fleksible designet og materialene du finner i disse tightsene. For et elegant antrekk med venner kan man kombinere en klassisk tights i blå eller sort med noen stilige sneakers i en farge som oransje og rødt, samtidig som man bruker en avslappet hettegenser eller enkel 3-Stripes t-skjorte. Vi anbefaler at du kun behandler våre tights med kaldt strykejern og tørketrommel på lav varme.