alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights · Hvit

 
[1]

Hvite strømpebukser til kvinne og herre i spennende varianter!

For den som er på utkikk etter en ny trofast følgesvenn til løpeturen eller den ukentlige yoga-timen har vi et omfattende utvalg av hvite strømpebukser og leggings tilgjengelig som er utformet for å gjøre treningen hakket lettere. Tilgjengelig i et utall varianter, fasonger og farger er dette hvite strømpebukser som dekker alle områder. I sommerhalvåret kan den kortere varianten være en praktisk løsning, mens joggeturer eller skiturer i marka gjerne innbyr til en lengre type som beskytter fra kulde og regn. Dette er hvite leggings som er spesialtilpasset for å være komfortable under hard trening og for å absorbere svette og fuktighet vekk fra kroppen for å unngå ubehag og lukt. Videre er dette også leggings som tilbyr støtte i form av en kompresjonspassform, noe som bidrar til at de er designet for å minske muskelvibrasjon ved harde økter og etter lang tid i bruk. Noe annet som er fint å legge til er hvordan de er designet for å beskytte fra elementene.

Hvorfor velge adidas leggings og strømpebukser?

Når en er på jakt etter passende strømpebukser og leggings, er det gjerne passformen og komforten som vektlegges. Dette er plagg som skal være behagelige og støtte opp om kroppen gang etter gang. Med innebygget UV-beskyttelse i form av UPF 50+ er du godt rustet til utendørs sykkelturer eller joggeturer i kraftig sol. Den effektive Polygiene-teknologien gjør også sitt til at materialet motvirker lukt selv etter gjentatt bruk. Vårt fokus på løsninger som elastisk liv gjør det enklere å regulere hvor stramt strømpebuksen skal sitte i livet og for å unngå at den sklir opp eller ned ved løping. Bruken av interlock som er en blanding basert på 85 % resirkulert polyester og 15 % elastan er et ledd for å sikre strømpebukser som bevarer nettopp passformen i lang tid.