alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne leggings

 
[19]

Klassiske og superpraktiske grønne leggings til alle som er glad i sport

Hos adidas har vi nå et stort utvalg av grønne strømpebukser og tights tilgjengelig som egner seg perfekt til trening. Våre grønne tights er alle designet for å oppnå maksimal bevegelighet og fleksibilitet, og de kommer med en innovativ og revolusjonerende kompresjonsform som gir deg den ultimate passformen gang på gang. Det elastiske livet sørger for at tightsen sitter som støpt uten at den kjennes for stram eller ubehagelig. Blandingen av resirkulert polyester og elastan har en positiv effekt på fukt og svette, slik at du holder kroppen både tørr og kjølig under treningsøkten.

Grønne leggings som tar din trening til nye høyder

Den avanserte teknologien som danner grunnlaget for våre grønne leggings og strømpebukser innebærer at du kan yte maksimalt, enten du driver med dans, turning, yoga eller andre aktiviteter som krever høy fleksibilitet og komfort. Hvis du er glad i løping er våre ulike leggings et supert valg på grunn av den lette konstruksjonen og vektløse følelsen som kommer med adidas sitt velkjente materiale Primegreen. Dette betyr at tightsen kjennes lett og smidig, noe som er viktig for løpere. For folk som driver med yoga eller turning vil den smidige passformen gi maksimal komfort og bevegelsesfrihet, slik at du kan få mer ut av treningen. Teknologien bak disse leggingsene er basert på kompresjonsdesign som sikrer at kroppen får en optimal blodgjennomstrømming.

Grønne leggings skapt for å følge dine bevegelser

Vi anbefaler at du vasker dine grønne strømpebukser og leggings på maksimalt 30 grader slik at de ikke krymper, samt bevarer sin fasong og farge. Videre er det også fornuftig å kun benytte seg av tørketrommel på lav varme og skånsomt program, samt unngå rens eller blekemidler slik at dine leggings varer lengst mulig. Husk også å vrenge plagget før vask og skylling, slik at fargen holder seg jevn og fin. Disse leggingsene vil egne seg perfekt til trening som yoga, men de gjør seg også utmerket som et behagelig og stilig plagg på en tur i byen med venner.